Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αλλοι μαμησαν αυτον τον τόπο οχι οι αυτοκινητιστές !!! Εμεις γιατι ζοριζόμαστε τόσο με την πάρτη τους ??
    Ας παρουν τον πούλο πρώτα κατι αρχιλαμόγια βουλευτες, κατι δικαστικοί, κατι γιατροί,κατι διοικητες νοσοκομειων που εχουνε φαει ΤΑ μυρια και δεν τους πειραζει κανείς και μετα "καθαρίζουμε" και τους δρόμους !!
    Και οχι Νίκο δεν ειναι κακό να δημιουργηθούν εταιρείες αλλα πολύ θα ηθελα να δω τα κριτήρια κατω απο τα οποία θα δημιουργηθουν !! (...αν ευνοούνται ΚΑΠΟΙΟΙ ας πούμε ??? )

Δεν ειμαι ουτε ταξιτζής ουτε νταλίκαμαν ουτε εχω κάποιο συμφερον αλλα δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κλεβουν τις περιουσίες καποιων ανθρωπων.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και οχι Νίκο δεν ειναι κακό να δημιουργηθούν εταιρείες αλλα πολύ θα ηθελα να δω τα κριτήρια κατω απο τα οποία θα δημιουργηθουν !! (...αν ευνοούνται ΚΑΠΟΙΟΙ ας πούμε ??? )
    Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο....διοτι αν σκεφτουμε ποια ζωα βλαχαδερα θεσπιζουν κριτηρια λειτουργειας του κρατους, των νομων και των κανονισμων στην Ελλαδα τοτε σωθηκαμε......ας δουμε για παραδειγμα τις "πανεμορφες" πολεις μας που βασιστηκαν πανω στον πολεοδομικο σχεδιασμο και διαταξεις του ΥΠΕΧΩΔΕ και αμεσως εχεις ενα τρανταχτο παραδειγμα ελληνικης ηλιθιοτητας στα καλυτερα της με υπογραφη παναξιων καραμπουρτζοβλαχων πολεοδομων, μηχανικων και αρχιτεκτονων των πολυτεχνειων μας , υπαλληλων των αρμοδιων υπουργειων και δημοσιων υπηρεσιων.....
    Παλι Chamouni θα τα κανουν οπως ειχε πει οτι θα κανει καποτε τη χωρα ο μεγας εθναρχης εκ Σερρων.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP