Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γενικός το επίπεδο του έλληνα πρέπει να ανέβει. και αυτό δεν πάει μόνο στους ταξιτζήδες, αλλά σε
    όποιον θέλει να λέγεται επαγγελματίας μέσα σε μία ευρωπαική (το ξέρω του κ@λου τα 9μερα
    έτσι όπως γίναμε και με την ευρώπη) χώρα...και το λέω αυτό γιατί έχω παράδειγμα που μου συνέβη
    πρίν μία ώρα περίπου...
    πάνω σε μια σοβαροί κουβέντα με έναν συνεργάτη για μια πολύ καλή δουλειά που ετοιμάζουμε για
    τον σεπτέμβρη σε μια έκθεση στην αγγλία, μπαίνουν δύο μαραγκοί (αυτοί που δουλεύουν ακόμα
    στα υπόγεια με το ίδιο στύλ εδώ και 30 χρόνια), και διακόπτουν με το έτσι θέλω την κουβέντα
    χωρίς να έχουν έστω και την παραμικρή στοιχειώδη ευγένεια να ρωτήσουν αν μπορώ να κάτσω
    να δούμε τι ακριβώς θέλουν. τες πα, μου δείχνουν ένα σχέδιο που τους πείγε η πελάτισα τους σε
    χαρτί, σχεδιασμένο απο αρχιτέκτονα διακοσμητή...δλδ η γυναίκα πλήρωσε για αυτό το χαρτί, και
    αυτοί με την σειρά τους της είπαν ότι γίνεται...τες πα πάλι, το κομμάτι είχε κάνα δυο
    κολλήματα, που ήθελε σκέψη και κάνα δυο πειράματα για να δούμε αν θα γινόταν ακριβώς όπως
    το ήθελε η πελάτισα, και αν όχι, να μιλήσουν μαζί της να της πούνε τι και πως, και να αποφασίσει
    τι τελικά θέλει να κάνει...
    απάντηση επιπλοποιού...έλα μωρέ τώρα. επιστήμη το κάναμε!!!τράβηξε εκεί μια μ@λ@κισμένη
    5 γραμμές χωρίς να ξέρει, τα πείρε μετά η άλλη η μ@λ@κισμένη, και τα έφερε σε εμάς...θα σου
    πώ εγώ τι θα κάνουμε. έτσι έτσι και έτσι...μα ρε μάστορα αυτό δεν έχει καμμία σχέση με αυτό
    που ζητάει η γυναίκα.
    έλα μωρέ θα τα πάρει...τι θα κάνει μήπως???έχει δώσει και τα μισά λεφτά προκαταβολή για τα
    υπόλοιπα έπιπλα, της παραδώσαμε και κάποια μέχρι τώρα, τι θα κάνει???
    ωραίος επαγγελματίας εεε???δυστηχώς γεμίσαμε απο τέτοιους...
    πρέπει να ανέβει το επίπεδο κάποτε γενικά, σε όλους τους κλάδους...τώρα όσον αφορά τους
    συγκεκριμένους για τους οποίους άνοιξε το θρεντ, τα πράγματα που πρέπει να κάνουν για να
    λέγονται σωστοί επαγγελματίες, είναι πολύ λίγα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 21-07-11 στις 13:32
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mε αυτη τη λογικη ας βγουν και κατοχοι πολυτελων αυτοκινητων να κλεινουν δρομους που σκασανε 100αρες + για ενα αυτοκινητο και τωρα το δινουν 20 και 30κ ευρω γιατι το αγαπητο κρατος αποφασισε πως χρειαζεται λεφτα..

Μην τα ισωπεδωνουμε ολα...

3. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

A8hnaios (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP