καλα το κρανος ειναι must για τους οδηγους δικυκλων.εγω δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων οτι η ζωνη μερικες φορες ειναι επικυνδυνη και θα σου κανει κακο αντι για καλο.απο που βγηκε αυτο ρε παιδια?τι ανεκδοτο ειναι αυτο?δηλαδη ειναι καλυτερα να πεταχτεις εξω απο το αμαξι σε συγκρουση και να σκασεις πανω σε καμια σιδερια?αυτα ελεγα προχτες με εναν.προσπαθουσε να με πεισει οτι αμα φορουσε ζωνη δεν θα γλυτωνε μετα απο την μετωπικη που ειχε.δεν σκεφτεται ομως οτι αν δεν επεφτε στα πουρναρια και επεφτε καπου αλλου δεν θα μου μιλαγε τωρα.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.δεν παει να πει οτι επειδη την γλιτωσαμε μια φοαρα θα την γλιτωσνουμε συνεχεια μονο με σπασιματα.μια ωρα για ολα λεει ο πατερας μου.αλλα μερικοι εννια εχει ο μηνας.αστους.τι με νοιαζει εμενα?θα κατσω εγω να τους βαλω μυαλο?ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και τελειωσε.
υ.γ. 1 ολα αυτα κατοπιν εντονης διαφωνιας με καποιον βλαχο που προσπαθουσε να με πεισει οτι η ζωνη σκοτωνει.ακουσων ακουσων.ο κλασικος ο μακακας ο ελληνας!
υ.γ. 2 σορυ για τα πολλα αλλα.....ημαρτον!
υ.γ 3 περαστικα στον φιλο μας και σιδερενιος του ευχομαι!![]()

Απάντηση με παράθεση