Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: τροχαιο ατυχημα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

σας ευχαριστω ολους σας να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε.
    σημερα το πηγα στην αντιπροσωπεια απριλια(και οχι παπριλια φιλε νικο ...nfot...τα ιταλικα οι περισσοτεροι μηχανοβιοι τα κοροιδευουν,εμενα μου αρεσουν ομως χιχιχιχ ) ρθε ενας απο την φροντιδα ατυχηματος τα εβγαλε ολα φωτογραφιες και την παρασκευη εχω ραντεβου με τον εμπειρογνομωνα. εγω απλα ζηταω να φτιαχτει η ιταλιδα μου και δεν θελω ουτε τα σωβρακα του αλλα το μονο που θελω ειναι να εχει μυαλο και να σεβεται τις μοτοσυκλετες...μου ειπαν οτι αν το παω με χαρτι απο νοσοκομειο και τραυματισμο θα παει δικαστικα και θα παρω τα λεφτα μου μετα απο 2-3 χρονια.αλλα ετσι κι αλλιως δεν θελω να το τρεξω ετσι το παιδι..ηταν μονο 20 χρονων,ελπιζω να προσεχει απο δω και περα
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

2. The Following 2 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (20-07-11), GiannisRob (20-07-11)

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Θεος ηταν διπλα σου. Χαιρομαι πολυ πιστεψε με που μας κανεις παρεα. Αλλα εγω δεν θα εδινα συγχωροχαρτι στον τυπο. Απλα τον κανεις χειροτερο εαν δεν τον τιμωρησεις

4. The Following User Says Thank You to 5555 For This Useful Post:

halkida116mpack (20-07-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Θεος ηταν διπλα σου. Χαιρομαι πολυ πιστεψε με που μας κανεις παρεα. Αλλα εγω δεν θα εδινα συγχωροχαρτι στον τυπο. Απλα τον κανεις χειροτερο εαν δεν τον τιμωρησεις
    ο θεος ηταν διπλα μου αλλα επειδη πιστευω σε Αυτον κρινω οτι δεν ειμαι εγω αυτος που θα τιμωρει αλλα αυτος που θα αγαπα τον συνανθρωπο του ...τι να κανω φιλε μου εχω περασει και εγω απο αυτην την ηλικια και εχω κανει και εγω τις τρελες μου...ξερεις οταν δεις μετα οτι εισαι καλα και καταλαβεις ποσο μικρη ειναι η ζωη μας μετα λες δεν βαριεσαι και κοιτας τις υλικες ζημιες

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    σας ευχαριστω ολους σας να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε.
    σημερα το πηγα στην αντιπροσωπεια απριλια(και οχι παπριλια φιλε νικο ...nfot...τα ιταλικα οι περισσοτεροι μηχανοβιοι τα κοροιδευουν,εμενα μου αρεσουν ομως χιχιχιχ ) ρθε ενας απο την φροντιδα ατυχηματος τα εβγαλε ολα φωτογραφιες και την παρασκευη εχω ραντεβου με τον εμπειρογνομωνα. εγω απλα ζηταω να φτιαχτει η ιταλιδα μου και δεν θελω ουτε τα σωβρακα του αλλα το μονο που θελω ειναι να εχει μυαλο και να σεβεται τις μοτοσυκλετες...μου ειπαν οτι αν το παω με χαρτι απο νοσοκομειο και τραυματισμο θα παει δικαστικα και θα παρω τα λεφτα μου μετα απο 2-3 χρονια.αλλα ετσι κι αλλιως δεν θελω να το τρεξω ετσι το παιδι..ηταν μονο 20 χρονων,ελπιζω να προσεχει απο δω και περα
    Παναγιωτη καλο αυτο που (και οπως το) σκεφτεσαι αλλα αυριο μεθαυριο ο συγκεκριμενος μπορει να ξαναπατησει εσενα ή καποιο δικο σου ανθρωπο. Το κοκκινο ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ και δεν το περναμε. Αμα ηταν κανα γεροντακι λες δεν βαριεσαι.. οταν πηρε διπλωμα αυτος δεν υπηρχαν τα φαναρια Αλλα 20 χρονων παιδι..

Μπορει να μη ξαναπερασει και ποτε κοκκινο! Αλλα στην Ελλαδα αν δεν πληρωσει ο Ελληνας συνηθως ξανακανει το ιδιο λαθος..

Σε στοπ, κοκκινο, αλκοολ και ναρκωτικα η γνωμη μου ειναι να τους τρεχεις οσο μπορεις, αν δεν ειναι υπευθυνοι για τον εαυτο τους ας ειναι τουλαχιστον για τους τριγυρω τους

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

halkida116mpack (20-07-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναγιωτη καλο αυτο που (και οπως το) σκεφτεσαι αλλα αυριο μεθαυριο ο συγκεκριμενος μπορει να ξαναπατησει εσενα ή καποιο δικο σου ανθρωπο. Το κοκκινο ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ και δεν το περναμε. Αμα ηταν κανα γεροντακι λες δεν βαριεσαι.. οταν πηρε διπλωμα αυτος δεν υπηρχαν τα φαναρια Αλλα 20 χρονων παιδι..

Μπορει να μη ξαναπερασει και ποτε κοκκινο! Αλλα στην Ελλαδα αν δεν πληρωσει ο Ελληνας συνηθως ξανακανει το ιδιο λαθος..

Σε στοπ, κοκκινο, αλκοολ και ναρκωτικα η γνωμη μου ειναι να τους τρεχεις οσο μπορεις, αν δεν ειναι υπευθυνοι για τον εαυτο τους ας ειναι τουλαχιστον για τους τριγυρω τους
    ναι βρε φανη μου το κοκκινο και το αλκοολ ειναι ισαξιο με εγκλημα αλλα υπευθηνο ειναι το κρατος και οι νομοι του και οχι εγω...και το παιδι το θυμαμαι πανω απο το κεφαλι μου να με χαιδευει στο χερι και να ρωταει εισαι καλα εισαι καλα και να ζηταει συγνωμη...ας μεινει εκει σαν μια νεανικη του απερισκεψια...τι να πω και εγω που στην ηλκια του 5 ωρα το πρωι μεθυσμενος ξηλωσα σταση αστικου λεοφορειου, παλι καλα ηταν χωρις κοσμο...οι Ελληνες οταν ειμαστε μικροι βραζει το αιμα μας και νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα αλλα οταν μεγαλωσουμε παλι βραζει το αιμα μας και τα ξερουμε ολα στα σιγουρα

9. The Following 4 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (20-07-11), Dimzan (21-07-11), fanisk (20-07-11), S8N (21-07-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...... εγω απλα ζηταω να φτιαχτει η ιταλιδα μου και δεν θελω ουτε τα σωβρακα του αλλα το μονο που θελω ειναι να εχει μυαλο και να σεβεται τις μοτοσυκλετες...

...... το παιδι ηταν μονο 20 χρονων,ελπιζω να προσεχει απο δω και περα
    Μπραβο σου!!!

....ετσι ειναι,δεν νομιζω οτι εγινε κατι επιτηδες και σιγουρα θα το εχει μετανοιωσει και ο νεαρουλης.

11. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (21-07-11)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

...
    σημερα το πηγα στην αντιπροσωπεια απριλια(και οχι παπριλια φιλε νικο ...nfot...τα ιταλικα οι περισσοτεροι μηχανοβιοι τα κοροιδευουν,εμενα μου αρεσουν ομως χιχιχιχ ) ...
    ΠΡαπριλια, οχι παπριλια, μαθε το σωστα τουλαχιστον

Απλα σε πειραζω φυσικα. Αν δεις σε αλλα θεματα περι μοτο, θα εβλεπες οτι γουσταρω το RSV4 και θα το προτιμουσα σε σχεση με το S1000RR, που θελουν καποιοι εδω μεσα. Ασε που ενα Mille που οδηγησα, οταν πρωτοβγηκε, με ειχε εντυπωσιασει τα μαλα.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Rides
    2

Προεπιλογή

καλα το κρανος ειναι must για τους οδηγους δικυκλων.εγω δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων οτι η ζωνη μερικες φορες ειναι επικυνδυνη και θα σου κανει κακο αντι για καλο.απο που βγηκε αυτο ρε παιδια?τι ανεκδοτο ειναι αυτο?δηλαδη ειναι καλυτερα να πεταχτεις εξω απο το αμαξι σε συγκρουση και να σκασεις πανω σε καμια σιδερια?αυτα ελεγα προχτες με εναν.προσπαθουσε να με πεισει οτι αμα φορουσε ζωνη δεν θα γλυτωνε μετα απο την μετωπικη που ειχε.δεν σκεφτεται ομως οτι αν δεν επεφτε στα πουρναρια και επεφτε καπου αλλου δεν θα μου μιλαγε τωρα.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.δεν παει να πει οτι επειδη την γλιτωσαμε μια φοαρα θα την γλιτωσνουμε συνεχεια μονο με σπασιματα.μια ωρα για ολα λεει ο πατερας μου.αλλα μερικοι εννια εχει ο μηνας.αστους.τι με νοιαζει εμενα?θα κατσω εγω να τους βαλω μυαλο?ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και τελειωσε.
    υ.γ. 1 ολα αυτα κατοπιν εντονης διαφωνιας με καποιον βλαχο που προσπαθουσε να με πεισει οτι η ζωνη σκοτωνει.ακουσων ακουσων.ο κλασικος ο μακακας ο ελληνας!
    υ.γ. 2 σορυ για τα πολλα αλλα.....ημαρτον!
    υ.γ 3 περαστικα στον φιλο μας και σιδερενιος του ευχομαι!

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πριν

και το μετα...........

Uploaded with ImageShack.us

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα