Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: τροχαιο ατυχημα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    σημερα το πηγα στην αντιπροσωπεια απριλια(και οχι παπριλια φιλε νικο ...nfot...τα ιταλικα οι περισσοτεροι μηχανοβιοι τα κοροιδευουν,εμενα μου αρεσουν ομως χιχιχιχ ) ...
    ΠΡαπριλια, οχι παπριλια, μαθε το σωστα τουλαχιστον

Απλα σε πειραζω φυσικα. Αν δεις σε αλλα θεματα περι μοτο, θα εβλεπες οτι γουσταρω το RSV4 και θα το προτιμουσα σε σχεση με το S1000RR, που θελουν καποιοι εδω μεσα. Ασε που ενα Mille που οδηγησα, οταν πρωτοβγηκε, με ειχε εντυπωσιασει τα μαλα.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Rides
    2

Προεπιλογή

καλα το κρανος ειναι must για τους οδηγους δικυκλων.εγω δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων οτι η ζωνη μερικες φορες ειναι επικυνδυνη και θα σου κανει κακο αντι για καλο.απο που βγηκε αυτο ρε παιδια?τι ανεκδοτο ειναι αυτο?δηλαδη ειναι καλυτερα να πεταχτεις εξω απο το αμαξι σε συγκρουση και να σκασεις πανω σε καμια σιδερια?αυτα ελεγα προχτες με εναν.προσπαθουσε να με πεισει οτι αμα φορουσε ζωνη δεν θα γλυτωνε μετα απο την μετωπικη που ειχε.δεν σκεφτεται ομως οτι αν δεν επεφτε στα πουρναρια και επεφτε καπου αλλου δεν θα μου μιλαγε τωρα.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.δεν παει να πει οτι επειδη την γλιτωσαμε μια φοαρα θα την γλιτωσνουμε συνεχεια μονο με σπασιματα.μια ωρα για ολα λεει ο πατερας μου.αλλα μερικοι εννια εχει ο μηνας.αστους.τι με νοιαζει εμενα?θα κατσω εγω να τους βαλω μυαλο?ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και τελειωσε.
    υ.γ. 1 ολα αυτα κατοπιν εντονης διαφωνιας με καποιον βλαχο που προσπαθουσε να με πεισει οτι η ζωνη σκοτωνει.ακουσων ακουσων.ο κλασικος ο μακακας ο ελληνας!
    υ.γ. 2 σορυ για τα πολλα αλλα.....ημαρτον!
    υ.γ 3 περαστικα στον φιλο μας και σιδερενιος του ευχομαι!

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πριν

και το μετα...........

Uploaded with ImageShack.us
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα