περαστικα σου!!!!!!
περαστικα σου!!!!!!
535xi (06-01-12), halkida116mpack (20-07-11)
περαστικα κι απο μενα.
Ευτυχως εισαι συνειδητοποιημενος μηχανοβιος και φορας κρανος
καλη αναρρωση.
ΥΓ εγω το μπουφαν δε το μπορω καλοκαιριατικα παντως... μονο κρανος γαντια
halkida116mpack (20-07-11)
Περαστικα παναγιωτη..εσυ να εισαι καλα ολα τα αλλα ειναι απλα μηχανες.
περαστικά και αγύριστα φίλε..τα σίδερα φτιάχνονται μη μασάς.. όσο για το @@ ξέσκισε τον!
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΥΛ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ μάγκες..δεν παίζουμε με αυτά!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Περαστικά και από μένα, φτάνει μόνο που είσαι καλά εσύ.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
σας ευχαριστω ολους σας να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε.
σημερα το πηγα στην αντιπροσωπεια απριλια(και οχι παπριλια φιλε νικο ...nfot...τα ιταλικα οι περισσοτεροι μηχανοβιοι τα κοροιδευουν,εμενα μου αρεσουν ομως χιχιχιχ) ρθε ενας απο την φροντιδα ατυχηματος τα εβγαλε ολα φωτογραφιες και την παρασκευη εχω ραντεβου με τον εμπειρογνομωνα. εγω απλα ζηταω να φτιαχτει η ιταλιδα μου και δεν θελω ουτε τα σωβρακα του αλλα το μονο που θελω ειναι να εχει μυαλο και να σεβεται τις μοτοσυκλετες...μου ειπαν οτι αν το παω με χαρτι απο νοσοκομειο και τραυματισμο θα παει δικαστικα και θα παρω τα λεφτα μου μετα απο 2-3 χρονια.αλλα ετσι κι αλλιως δεν θελω να το τρεξω ετσι το παιδι..ηταν μονο 20 χρονων,ελπιζω να προσεχει απο δω και περα
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
120ie87 (20-07-11), GiannisRob (20-07-11)
Ο Θεος ηταν διπλα σου. Χαιρομαι πολυ πιστεψε με που μας κανεις παρεα. Αλλα εγω δεν θα εδινα συγχωροχαρτι στον τυπο. Απλα τον κανεις χειροτερο εαν δεν τον τιμωρησεις
ο θεος ηταν διπλα μου αλλα επειδη πιστευω σε Αυτον κρινω οτι δεν ειμαι εγω αυτος που θα τιμωρει αλλα αυτος που θα αγαπα τον συνανθρωπο του ...τι να κανω φιλε μου εχω περασει και εγω απο αυτην την ηλικια και εχω κανει και εγω τις τρελες μου...ξερεις οταν δεις μετα οτι εισαι καλα και καταλαβεις ποσο μικρη ειναι η ζωη μας μετα λες δεν βαριεσαι και κοιτας τις υλικες ζημιες
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
120ie87 (20-07-11)
Παναγιωτη καλο αυτο που (και οπως το) σκεφτεσαι αλλα αυριο μεθαυριο ο συγκεκριμενος μπορει να ξαναπατησει εσενα ή καποιο δικο σου ανθρωπο. Το κοκκινο ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ και δεν το περναμε. Αμα ηταν κανα γεροντακι λες δεν βαριεσαι.. οταν πηρε διπλωμα αυτος δεν υπηρχαν τα φαναριαΑλλα 20 χρονων παιδι..
Μπορει να μη ξαναπερασει και ποτε κοκκινο! Αλλα στην Ελλαδα αν δεν πληρωσει ο Ελληνας συνηθως ξανακανει το ιδιο λαθος..
Σε στοπ, κοκκινο, αλκοολ και ναρκωτικα η γνωμη μου ειναι να τους τρεχεις οσο μπορεις, αν δεν ειναι υπευθυνοι για τον εαυτο τους ας ειναι τουλαχιστον για τους τριγυρω τους![]()