Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Αγροτες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    .................................................. ............... εγω στηριζω και τους αγροτες και τους ταξιτζιδες! το μονο οπλο τους ειναι η απεργια!
    Σϋμφωνοι !! Αλλά, άλλο πράγμα η απεργία και άλλο το κλείσιμο των δρόμων !!!(και συμπτωματικά και οι δύο ενεργούν με τον ίδιο τρόπο !!!)
    ]Θα σεβαστώ το δικαίωμά τους στην απεργία, όταν και αυτοί σεβαστούν το δικαίωμά μου στην ελεύθερη μετακίνηση !!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Eleni (20-07-11), Thomelef (20-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το προβλημα με τους αγροτες ειναι οι βολεμενοι συνδικαλιστες τους που τους παρασυρουν σε απεργιες παντα βεβαια οταν εχουν τελειωσει οι γεωργικες εργασιες ειτε γιατι μαζεψαν τη σοδεια ειτε γιατι την πεταξαν επειδη σαπισε.

Δεν θυμαμαι ποτε να εκαναν απεργια μεσα στη γεωργικη χρονια. Παντα βγαινουν σε γιορτες που καθονται, και ταλαιπωρουν και ενα σωρο κοσμο ο οποιος δεν φταιει σε τιποτα. Πληρωνουμε τελη, διοδια, και εχουμε το δικαιωμα να παμε στο χωριο μας (ή ταξιδι) οποια ωρα γουσταρουμε και οχι οποια ωρα μας πει ο αγροτης "περνα".

Το ρισκο καιρικων φαινομενων τι σημαινει, οτι θα το λουστουμε εμεις? Ειναι ενα επαγγελμα οπως ολα τα αλλα, με τις καλες και κακες μερες του, με τον κινδυνο, με το ρισκο, τα κερδη και τη ζημια.

Και τα δικα μας αμπελια εχουν σαπισει πολλες φορες, αλλα δεν ηρθα να στρογγυλοκατσω εξω απο τη πορτα σου! Εσυ γιατι μου κλεινεις το δρομο?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP