Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε δε συμφωνω καθολου μαζι σου. και ουτε ταριφας ειμαι ουτε συγγενη ταριφα εχω. και εγω τους εχω βρισει απειρες φορες για την ανυπαρκτη παιδεια τους για τον τροπο οδηγησης τους που φρεναρουν οπου βρουν για να παρουν πελατη, για τις διπλοκουρσες που κανουνε, για την επιλογη διαδρομης, για τα πειραγμενα ταξιμετρα ακομα για τα πεσιματα που κανουν σε οποια γκομενα παρουν κουρσα. αλλα για ολα αυτα που προανεφερα εχει και τις ευθυνες τις η πολιτεια που δεν επερνε αδειες επιτοπου μετα απο καθε καταγγελια ωστε να μαζευτει η ασυδοσια σε αυτο το κλαδο. το λεω ως παθων γιατι κατηγγηλα ταριφα που δε του αρεσε η διαδρομη που του ειπα και η απαντηση του αστυνομικου που καθοταν ολως τυχαια στο πεζοδρομιο αφου κατεγραψε το περιστατικο ηταν κανε καταγγελια στο υπουργειο μεταφορων η στο συνδικατο του. τρεχα γυρευε δηλαδη. οσο αφορα το θεμα που θιγεις ειμαι εντελως αντιθετως και εχουν δικιο οι ταριφες να φωναζουν. δεν μπορει μια κυβερνηση απο τη μια μερα στην αλλη να ανατρεπει οικογενειακους προγραμματισμους μιας ζωης και να απαξιωνει μια αδεια που καποιος εσκασε ακομα και 200000 ευρω. και θα πει καποιος οι περισσοτεροι την πηραν πριν 30 και 20 χρονια. αλλα εστω και το 10% που τις πηρε προσφατα δε το στελνεις στη φυλακη με ενα νομο που φερνεις απο τη μια μερα στην αλλη. αυτα τα πραγματα θελουν σχεδιασμο και οι σοβαρες κυβερνησεις δινουν τουλαχιστον μια 10 ετια περιθωριο μεχρι να επελθει η πληρης απελευθερωση. αλλα ακομα και αυτο να παραβλεψουμε με την ανεργια στο 16% η πληρης απελευθερωση θα διπλασει τον ηδη μεγαλο αριθμο των 15000 ταξι της αθηνας με οτι αυτο συνεπαγεται στο κυκλοφοριακο αλλα και στο επιπεδο διαβιωσης των επαγγελματιων
    Φιλε μουφα καταλαβαινεις οτι μιλαμε για μαυρες αδειες με μαυρα λεφτα? Φταιει το κρατος (φταιει!) που εσενα πριν 5 χρονια σου ηρθε η φωτιση να μου σκασεις (ή να χρεωθεις δανειο) 200 μαυρα χιλιαρικα για να σου δωσω μια αδεια που ειχα? Μηπως φταιει το μυαλο σου που αντι να κοιταξεις τι θα γινει μελλοντικα (εδω και 10 χρονια λενε για ανοιγμα κλειστων επαγγελματων), εσυ κοιταξες τη καβατζα του νεοελληνα "ας φαμε σημερα και απο αυριο βλεπουμε"..

Δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω, ελπιζω ναι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 19-07-11 στις 21:44

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μουφα καταλαβαινεις οτι μιλαμε για μαυρες αδειες με μαυρα λεφτα? Φταιει το κρατος (φταιει!) που εσενα πριν 5 χρονια σου ηρθε η φωτιση να μου σκασεις (ή να χρεωθεις δανειο) 200 μαυρα χιλιαρικα για να σου δωσω μια αδεια που ειχα? Μηπως φταιει το μυαλο σου που αντι να κοιταξεις τι θα γινει μελλοντικα (εδω και 10 χρονια λενε για ανοιγμα κλειστων επαγγελματων), εσυ κοιταξες τη καβατζα του νεοελληνα "ας φαμε σημερα και απο αυριο βλεπουμε"..

Δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω, ελπιζω ναι.
    και εγω οταν αγορασα σπιτι περυσι και εσκασα 200000 βρεθηκαν καποιοι εξυπνακηδες και λεγανε γιατι δεν πηρες ταξι να εισπρατεις 2 χιλιαρικακια το μηνα και να εισαι αραχτος. και οταν τους ελεγα καποια στιγμη θα απελευθερωθει μου λεγανε εδω ειναι ελλαδα και κανεις δεν θα παρει τετοια αποφαση για τους γνωστους λογους. οσο αφορα τα μαυρα θα διαφωνησω η μεταβιβαση της αδειας ηταν μια καθολα νομιμη διαδικασια. τωρα οσο αφορα τα ποσα αυτα τα καθοριζε η αγορα με βαση την προσφορα και την ζητηση

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP