μουλαρι ο αστραχαν...
μουλαρι ο αστραχαν...
Μην το βλεπεις εκει....αυτο ειναι βρωμικο....
Και για να ειμαι και on topic....και στα δυο μου αμαξια που με τους τετρακυλινδρους αμμσου ψεκασμου, δεν ειχα ποτε προβλημα με κομπιασματα, παντα ομως εβαζα 100αρα στο 92αρι και απλη αμολυβδη στον ασσο απο συγκεκριμενη shell, μια φορα δοκιμασα και στα δυο να βαλω απο αλλου (100αρα) και ναι και τα δυο με διαφορα ημερων μου παρουσιασαν καποιες μικροδιακοπες....οι οποιες και εξαφανιστηκαν με την επιστροφη μου στο ιδιο πρατηριο (shell)........
Αν και τωρα με τις πολλες ζεστες εχω παρατηρισει στον ασσο σαν να ακουω πυρακια σε ανηφορα οταν απω να επιταχυνω....μαλλον θελει 100αρα με την ζεστη....
εβγαινε αυτο με τα 115 αλογα με εξαταχυτη κιβωτιο?
Nick bmwlover (28-12-11)
Εγω παντως με το Ε90,παρολο που το περιμενα εντελως χελωνα που λεει και ο Σταθης,εντουτοις μ'εξεπληξε ευχαριστα!Εχει κοντη κλιμακωση στις πρωτες 3 σχεσεις και επιταχυνει ικανοποιητικα εντος πολης αλλα και σε Α.Ο-Ε.Ο δεν μπορω να πω οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια του με 5η και 6η στο σασμαν.Κραταει ανετα 140-160χλμ ακομη και σε ανηφοριά,πραγμα που δυσκολα κανουν τα περισσοτερα οικογενειακα της κατηγοριας του(πλην turbo).Συντομα θα σερνει και τροχοσπιτο!Να δουμε θα τα καταφερει??
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
στη σειρα ενα κουπε εχω δει αυτοκινητα που το πισω καθισμα ειναι 3 θεσεων και σε αλλα που εχει ενα πλαστικο στη μεση και το καθιστα αυτοματα 2 θεσεων...τι ισχυει?