Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 22 από 22

Θέμα: e46 απορία με τα "εσώψυχα" κ ηλεκτρικά των μοτέρ

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    . Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει κάποιος συντηρητής BMW να γνωρίζει τις ακριβείς διαφορές από δύο μοτέρ. Αυτή είναι η δουλεία του?
    κατα την αποψη μου συντηρητης ο οποιος ασχολειται μονο με bmw και δεν ξερει-αναρωτιεται? αναλυτικα γ τις διαφορές σε αυτοκινητα που ασχολειται συνεχεια δεν αξιζει να λεγεται-δηλωνει εξειδικευμενος μηχανικος-βελτιωτης bmw εν προκειμενω.Κ πιστεψε με πολλούς ξέρω(δεν μιλώ μονο gia bmw αλλα κ αλλους peugeot-opel-toyota) κ αν χρειαστεί κ προκαλεσουν θα τους δώσω ασάλιωτα γιατί νομιζουν οτι εχουν χτισει κ ονομα!Αξιζει λοιπόν γ την ερωτηση σου να λεγονται χομπιστες μηχανικοί-συντηρητες κ οχι επαγγελματιες κ τουλαχιστον μην το παιζουν "ιστορια κ δηθεν κτλ".......
    Εγινα καυστικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια κατ εμε....κ οχι μονο με μηχανικους αυτοκινητων αλλά κ με ηλεκτρολογους-ηλεκτρονικους πουναι στο χωρο μου κ επισης η πλειοψηφια δηλωνουν μασρτοράντζες κ μετα απο 30 χρονια οι ηλεκτρολογοι δεν γνωριζουν ποια η συνδεση σε σειρά!!!!! κ πως λειτουργεί ένα ρελέ κ αναφερουν σε καρτες τους πως είναι κ εγκαταστατες συστηματων ασφαλείας...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makos Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατα την αποψη μου συντηρητης ο οποιος ασχολειται μονο με bmw και δεν ξερει-αναρωτιεται? αναλυτικα γ τις διαφορές σε αυτοκινητα που ασχολειται συνεχεια δεν αξιζει να λεγεται-δηλωνει εξειδικευμενος μηχανικος-βελτιωτης bmw εν προκειμενω.Κ πιστεψε με πολλούς ξέρω(δεν μιλώ μονο gia bmw αλλα κ αλλους peugeot-opel-toyota) κ αν χρειαστεί κ προκαλεσουν θα τους δώσω ασάλιωτα γιατί νομιζουν οτι εχουν χτισει κ ονομα!Αξιζει λοιπόν γ την ερωτηση σου να λεγονται χομπιστες μηχανικοί-συντηρητες κ οχι επαγγελματιες κ τουλαχιστον μην το παιζουν "ιστορια κ δηθεν κτλ".......
    Εγινα καυστικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια κατ εμε....κ οχι μονο με μηχανικους αυτοκινητων αλλά κ με ηλεκτρολογους-ηλεκτρονικους πουναι στο χωρο μου κ επισης η πλειοψηφια δηλωνουν μασρτοράντζες κ μετα απο 30 χρονια οι ηλεκτρολογοι δεν γνωριζουν ποια η συνδεση σε σειρά!!!!! κ πως λειτουργεί ένα ρελέ κ αναφερουν σε καρτες τους πως είναι κ εγκαταστατες συστηματων ασφαλείας...
    Βρίσκω την λογική σου όσον αφορά τους μηχανικούς ,περίεργη...
    Δηλαδή σε τι θα κάνει την δουλειά του καλύτερα ένας μηχανικός που γνωρίζει απέξω τις κατασκευαστικές διαφορές δύο κινητήρων? Μήπως θα προσπαθήσει να σου τους πουλήσει? Η δουλεία του είναι να τους συντηρήσει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP