Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 41

Θέμα: Τούρκοι πίσω από το τιμόνι S2000

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχα καποιος πιο πανω ειπε τριτοκοσμικη χωρα η Τουρκια???
    ΜΗΠΩΣ μιλατε για τα βαθη της ανατολης??? γιατι αν μιλαμε Κωνστ/πολη ειναι εντελως αντιθετα τα πραγματα.....
    Εγω το γουσταρισα το βιντεακι και ας τρωγανε και τα μουτρα τους, οπως επισεις και τον ηχο της εξατμισης τους

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτος με το μαυρο που κανει τις 2 τιμονιες και αλλαγη λωριδας στο 1:17 και στο 2:23 ΞΕΡΕΙ τι κανει φιλε....Και το S2000 ειναι πολυ αποτομο αμαξι και δαγκωνει ασχημα σε τετοιες καφριλες(εχω οδηγησει και το ξερω τ'αμαξι πολυ καλα,οσο και το bmw μου).Αν η γυναικα σου οδηγει ετσι τοτε μην τη χαραμιζεις,φτιαξτης αμαξι γι'αγωνες ή για ντριφτ....θα τα παει πολυ καλα!
    Υ.Γ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,μ@λ@κες ειναι αλλα χερια εχουν ομως!
    ..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.

Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..

Rides
    0

Προεπιλογή

Τουλάχιστο αυτοί ...... κάτι κάνουν......ας πουμε

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί ρατσιστής????επειδή λές τα γεγονότα???
    anyway...όποιος δεν έχει ανέβει σε κινέζο ταρίφα, δεν μπορεί να νιώσει τι θα πεί
    τρόμος πάνω στην άσφαλτο...αλλα μιλάμε για ΠΟΛΥ τρόμο!!!μιλάμε για τετοιο
    τρόμο, που κάθε φορά που είναι να ανέβεις, να σταυροκοπιέσαι και να ψέλνεις
    εκκλησιαστικούς ύμνους μέχρι να κατέβεις...να σκέφτεσαι τα αγαπημένα σου
    πρόσωπα, να περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, και τέτοια πράγματα...
    Θωμα σε καταλαβαινω γιατι εχω νοιωσει αυτα τα συναισθηματα που λες στην Αιγυπτο,πιστεψε με...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια δεν θα σχολιασω αν οι Τουρκοι το εχουν η οχι.Θα επισημανω ομως οτι καποια φορα ολοι σιγουρα εχουμε υπερβει τα ορια μας οταν βρεθηκαμε με παρεα και μας επιασε η μουρλα.Αυτο ειναι το πιο σοβαρο νομιζω.Να εχουμε την εγκρατεια και την λογικη πανω απο ολα ασχετα αμα το εχουμε η οχι γιατι η στραβη ειναι καμια φορα τοσο κοντα που δεν την βλεπουμε.Αυτο το βιντεο μου θυμησε το βιντεο με τους Ρωσους με το E30 STATION που επαιζε με ενα MERCEDES W124 και εγινε η στραβη και καθαρισαν 5 επιτοπου σε μια στιγμη,ετσι απλα...

6. The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

aristent (08-07-11), nikos1400 (08-07-11), Thomelef (08-07-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kornilia Tsopana Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..τα συγκεκριμένα s2k ειναι του 08 μοντέλα με VSA (traction control), το οποίο μπήκε στα μοντέλα 06+ και είναι ΟΝ/ΟFF. Το πλεονέκτημα του είναι οτι σε αφήνει να ''παίξεις'' λίγο πριν παρέμβει για να σε διορθώσει. Αυτο κάνουν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, το ''ρίχνουν'', γλυστρά λίγο και αμέσως μετά επεμβαίνει το VSA.

Αρα χέρια δεν έχουν και είναι 100% μ@λ@κες..
    1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
    2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????
    Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
    3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
    Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σφηνες και πατα-ασε....τσαμπα μαγκες....πφφφ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

9. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Thomelef (08-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1ον) το VSA δεν αφηνει τοσο γλυστρημα(το facelift εχω οδηγησει κι εγω αλλα και το παλιοτερο(και του 2001 και του 2003),οσο στο 1:17 και στο 2:23
    2ον)Ησουν εκει για να ξερεις αν το'χε on ή off????
    Ακυρο το συμπερασμα σου επομενως....
    3ον) και βασικοτερον για να μαθαινεις φιλτατε γιατι μαλλον δεν εχεις οδηγησει S2000, οταν επεμβει το VSA τ'αμαξι επανερχεται αμεσα και ΔΕΝ σου επιτρεπει να κανεις 2η σφαλιαρα,για την ακριβεια παραμενει ενεργο για μερικα δευτερα εως οτου επελθει η πληρης ισορροπια του αμαξωματος....Και στα συγκεκριμενα σημεια που σου επισημανα δεν συμβαινει αυτο αλλα μαλιστα αλλαζει και λωριδα ο αθεοφοβος γλυστρωντας το,απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια!!
    Μ@λ@κες ειναι σιγουρα,συμφωνησαμε ολοι σ'αυτο......
    Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....

οχι δεν είμουν εκει να ξέρω αν το ειχει on ή off, αλλά τουλάχιστο απο την εμπειρία μου σε τέτοιες ταχύτητες ακρίβώς έτσι λειτουργει. Σε αφήνει να γλυστρήσεις λίγο και αμέσως επεμβαίνει, ετσι δικαιολογεί και το ''απότομο δάγκωμα'' των ελαστικών μετά απο το ''ρίξιμο'' που προκαλουν με το απότομο τιμόνι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kornilia Tsopana : 09-07-11 στις 12:00

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kornilia Tsopana Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω και έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης s2000 ενα του 05 και ενα του 08 και ΝΑΙ το vsa σε αφήνει να γλυστρίσεις.....το έχω δοκιμασμένο....

ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ BUSTED.......Νατος ο καταδοτης των Γερμανων (χοντακιδων)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ BUSTED.......Νατος ο καταδοτης των Γερμανων (χοντακιδων)

13. The Following User Says Thank You to Kornilia Tsopana For This Useful Post:

Z4 DCT (09-07-11)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP