Εγώ σκέφτομαι από την άλλη, εκείνοι που θα καταθέσουνε μήπως μπούνε στο στόχαστρο?
Σου λέει ....είχες αυτοκίνητο/α πολλών κυβικών και τώρα που ανεβάσαμε τα τεκμήρια πας και καταθέτεις για να 'ξεφύγεις' ? Για έλα να σε ελέγξουμε...
ναι
οχι
Εγώ σκέφτομαι από την άλλη, εκείνοι που θα καταθέσουνε μήπως μπούνε στο στόχαστρο?
Σου λέει ....είχες αυτοκίνητο/α πολλών κυβικών και τώρα που ανεβάσαμε τα τεκμήρια πας και καταθέτεις για να 'ξεφύγεις' ? Για έλα να σε ελέγξουμε...
Τι να ελέγξουν τα μπάχαλα βρε Κώστα !! Μπορούν ;;;
Εδώ δεν έχουν πιάσει ακόμα κότερα, πισίνες , φοροφυγάδες γιατρούς και δικηγόρους κλπ.
ας με ελέγξουν...δεν έχω πρόβλημα. το πράγμα είναι φώς φανάρι, και φυσικά θα τους το πώ και εγώ
ο ίδιος. μέχρι τώρα είμαι νόμιμος. με τα καινούρια δεδομένα, θα γίνω παράνομος. προτιμώ λοιπόν να
είμαι νόμιμος με το αμάξι κλειδωμένο, παρά παράνομος με το αμάξι στον δρόμο. στο κάτω κάτω, λίγο πολύ
και οι εφοριακοί τα ίδια με όλους είναι. ξέρουν τι γίνεται. είναι και η δήλωση μια χαρά, άρα όλα οκ...
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΡΕ Γ@ΜΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ...
sympether with chiefτης
Αντωνη αυτο εχει συγγεκριμενη φορολογιση...ειναι στανταρ ποσο για το υπερβαλλον....ετσι και αλλιως αν μπεις στην κλιμακα 45% αφου εχεις υπερβει ας πουμε το ποσο...θα σε φορολογισει και με 45% και με 10 η 15% για το υπερβαλλον απο το δηλωθεν και πανω...με λιγα λογια για το υπερβαλλον σε φορολογει 2 φορες.......
Samaro (03-07-11)
Thomelef (02-07-11)
ώπα λάθος...τα 2100 είναι σήμα και έκτακτη εισφορά.
μπορεί και 2200, γιατί δεν ξέρω αν τα τέλη έφαγαν 10, ή 20% αύξηση...
η έκτακτη εισφορά, είναι το 5% του εισοδήματος που πρέπει να δηλώσεις
για το αμάξι, το οποίο είναι 21400 για το Μ3. 1000 και κάτι δλδ στην
περίπτωση σου που δεν έχει κλείσει 5ετία η άδεια του στην ελλάδα.
sympether with chiefτης
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=111477167
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 02-07-11 στις 20:48
Kostas_1 (02-07-11)
Γιατί 21400 και όχι 20200? Το Μ3 είναι 3246 έτσι δεν είναι? κάπου διάβασα οτι πάει στην πλησιέστερη 50άδα μέχρι 50κυβικά διαφορά.. Δηλάδή στογγυλοποιείτε και αναλόγως προς τα πάνω ή προς τα κάτω..Το 3246 πάει στο 3200 που είναι 20200 τεκμήριο....
Εάν ήταν 3251 για παράγειγμα θα πήγαινε στο 3300 που έχει 21400...
Τέλος πάντων μας έχουνε κάνει το μαυλό σκατά οι πούστηδες!!!Δες εδώ με τι ασχολούμαστε τώρα!!
Thomelef (02-07-11)
Z4 DCT (03-07-11)