Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 99

Θέμα: κεφαλαιο ματ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα τα ιδια πραγματα ακριβως λεμε..και εσυ καταδικαζεις τα λαμογια..και εγω!!
    και εγω σιχαινομαι τους "αλητες" ματατζηδες και εσυ..

εχουν εντολη οι "ματ" να μην πειραζουν καποιους κουκουλοφορους..αλλιως μπλεκουν διχως αυριο..και ναι λιγοι ειναι δικοι τους!!!!

και πραγματι η πλειονοτητα των "ματ" ειναι θερμοκεφαλοι χωρις κριση αλλα οχι ολοι..

γιατι δεν το βλεπεις οπως καθε δουλεια??οπου το 90% ειναι λαμογια και το 10% καλοι..

και μια ερωτηση..αν και εσενα σου πεταγαν μολοτωφ..τι θα εκανες????
    Αν σε κάθε κλάδο το 90% ήταν λαμόγια φίλε και το 10% καλοί, τότε ζήτω που καήκαμε.
    Αλλά και πάλι υπάρχουν 2 μεγάλες διαφορές.
    Στα υπόλοιπα λαμόγια (με ορισμένες εξαιρέσεις υψηλόβαθμων του δημοσίου) μπορείς να κάνεις καταγγελίες, αγωγές, αναφορές και να τιμωρηθούν. Με τα ΜΑΤ υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο, καταγγελίες πολιτών και πλήθος αυτοπτών μαρτύρων σχετικά με βαναυσότητες και υπέρμετρη χρήση βίας και δεν τους πειράζει κανείς. Κι αυτό, γιατί τέτοιους τους θέλουν, άξεστους, αγροίκους και ψευτονταήδες.
    Επιπλέον, στα υπόλοιπα επαγγέλματα ακόμα και λαμόγιο να είναι κάποιος, δεν ρισκάρω τη ζωή μου κορώνα γράμματα λόγω της αυθαιρεσίας του αυτής.
    Όταν όμως ένστολοι βαράνε με γκλοπ στο κεφάλι, πετάνε ομοβροντίες δακρυγόνων-ασφυξιογόνων (τα οποία όποιος έχει εισπνεύσει καταλαβαίνει πως από καθαρά θέμα τύχης δεν έχει τύχει να έχουμε μαζικές λιποθυμίες επί τόπου με κίνδυνο ποδοπατήματος κλπ) αλόγιστα, ακόμα και σε γέρους και παιδιά, τότε είναι ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα, από ανθρώπους που είναι εκεί υποτίθεται για να προστατεύουν τον πολίτη.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για υπανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές.
    Ούτε αυτά περί 700-800 ευρώ (αν και είναι παραπάνω αλλά δεν παίζει ρόλο) λένε κάτι, γιατί κανείς δεν ανάγκασε κανέναν να καταταγεί στην αστυνομία ή στους ειδικούς φρουρούς, οπότε ας έκανε κάτι άλλο στη ζωή του, πιο αξιοπρεπές για την κοινωνία και λιγότερο επικίνδυνο για τον ίδιο.
    Που και πάλι και υποχρεωτικό να ήταν, το να βαράς με τέτοιο μίσος ανθρώπους που αγωνίζονται για το δίκιο τους (και το δικό σου μαζί!) χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.
    Ο καθένας λοιπόν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
    Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους αυτούς που υπερασπίζονται μετα υπερβάλλοντος ζήλου τα τομάρια που μας κυβερνούν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

spar@ (01-07-11), Thomelef (01-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτοι που μας κυβερνουν ειναι αλητες.κλεφτες,δοσιλογοι και απατεωνες.....πουλημενα κρεατα...

ΑΛΛΑ

Στην αστυνομια υπαρχουν οπως και σε καθε αλλο σωμα και καλοι και κακοι.....το οτι αυτοι ειναι η δουλεια τους να βαρανε κοσμο, ναι ειναι αποκρουστικο και πολυ ενοχλητικο, και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ!!!!!, αλλα οχι ολους σε ενα τσουβαλι ρε παιδια....
    Γενικα οποις σηκωνει χερι σε απλους ειρηνικους δηαδηλωτες ειναι καταπτυστος, οποιος ομως αφηνει διαδηλωτη (μπαχαλακι) που σπαει περιουσια αλουνου να φευγει και με τα δυο του ποδια και δε του γαμαε! την μανα που τον γεννησε ειναι ακομα πιο μαλακ@ςς μτατζης!!!!

Αλλα φανταστητε και το αλλο, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 01-07-11 στις 12:38
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

4. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

bill_m3 (01-07-11), nik200 (01-07-11), Thomelef (01-07-11), tmilatos (02-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοι που μας κυβερνουν ειναι αλητες.κλεφτες,δοσιλογοι και απατεωνες.....πουλημενα κρεατα...

ΑΛΛΑ

Στην αστυνομια υπαρχουν οπως και σε καθε αλλο σωμα και καλοι και κακοι.....το οτι αυτοι ειναι η δουλεια τους να βαρανε κοσμο, ναι ειναι αποκρουστικο και πολυ ενοχλητικο, και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ!!!!!, αλλα οχι ολους σε ενα τσουβαλι ρε παιδια....
    Γενικα οποις σηκωνει χερι σε απλους ειρηνικους δηαδηλωτες ειναι καταπτυστος, οποιος ομως αφηνει διαδηλωτη (μπαχαλακι) που σπαει περιουσια αλουνου να φευγει και με τα δυο του ποδια και δε του γαμαε! την μανα που τον γεννησε ειναι ακομα πιο μαλακ@ςς μτατζης!!!!

Γι'αυτούς λέμε Γιάννη, όχι για όλους.
    Μόνο που στα ΜΑΤ είναι η πλειοψηφία.

Απο'κει και πέρα, για'μένα πιο μαλ@κας ΜΑΤατζής από αυτόν που βαράει ανυπεράσπιστους ειρηνικούς πολίτες δεν υπάρχει, ό,τι άλλο και να έκανε.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

ΑΛΛΑ

αυτο λεω και γω..και χιμηξαν να με φανε..
    και μαλλον καποιοι ζουν στον κοσμο τους αν δεν πιστευουν οτι γενικα ελαχιστοι κανουν σωστα και τιμια την δουλεια τους..ειμαι στο ιδιωτικο τομεα και τα βλεπω καθε μερα...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο λεω και γω..και χιμηξαν να με φανε..
    και μαλλον καποιοι ζουν στον κοσμο τους αν δεν πιστευουν οτι γενικα ελαχιστοι κανουν σωστα και τιμια την δουλεια τους..ειμαι στο ιδιωτικο τομεα και τα βλεπω καθε μερα...
    επειδη εχουμε διαφορετικη γνωμη δεν σημαινει οτι χιμηξαμε να σε φαμε..ετσι δεν ειναι?
    συμφωνω μαζι σου, οσο το 90% δεν κανει καλα την δουλεια του, δηλαδη οσο στις δημοσιες υπηρεσιες ξυνονται, οσο οι ταμειες στα σουπερμαρκετ βαρανε αλλα νταλα, οσο οι οδοκαθαριστηρες δεν κανουν καλα τις γωνιες, οι αστυφυλακες μπορουν να ανοιγουν κεφαλια ανθρωπων, εγω το εγραψα αλλωστε και στην αρχη, οι μονοι δημοσιοι υπαλληλοι που οχι μονο κανουν την δουλεια τους αλλα κανουν και το κατι παραπανω!
    στην Ελλαδα κανεναν δεν ενοχλει τιποτα μεχρι να το αντιμετωπισει ο ιδιος!

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

oldcarskickass (05-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχην δεν μαλωνουμε, ολα αυτα που λες ειναι γνωστα! απλα θελω να μου πεις μια λυση...
    οσο ψηφιζουν για το "καλο" ολων μας 150 ρουφιανοι, οι οποιοι δεν εχουν καν κριση και λογο, γιατι ξερουν οτι αν δεν ακολουθησουν τους κανονες του κομματος θα φυγουν, οπως και εγινε με εναν μονο που ειχε το θαρρος της γνωμης του..παντα θα περναει οτι θελουν.
    Τι λυση προτεινεις?
    το μαλωνω το γραφω ακριβως γιαυτο.
    επειδη ειναι γνωστα και στην ουσια μαλωνουμε χωρις να το καταλαβαινουμε.
    τη λυση την εχω γραψει και εδω.
    σε οση ιστορια εχω διαβασει,σε αυτες τις ακραιες περιπτωσεις μονο ενοπλη επανασταση και αλλαγη πολιτευματος....
    μπορει να ποναει,αλλα αλλη λυση δεν υπαρχει.
    ακομα και ο λεβεντης να βγει στην εξουσια(πχ μικρου κομματος) παλι τα ιδια θα γινονται γιατι πολυ απλα το συστημα ειναι ετσι δομημενο.
    η ελλαδα χρειαζεται ενα πατριωτη που θα βαλει σε πρωτο πλανο την ελλαδα,συνεπως τους ελληνες (βλεπε μεταξα που ειπε στους τοτε δανειστες δεν πληρωνω γιατι αν πληρωσω εσας δε θα εχει ο λαος μου και θα προκληθεικοινωνικη αναταραχη).
    βεβαια αυτο ποναει,αλλα ποιους τελικα ποναει??
    μηπως αυτους που παντα κοιταν μονο το τομαρι τους??
    γιατι αν υπαρχει νομος που λεει οτι η κλεψια απαγορευεται και κλεβει χωρις να θελει να τιμωρηθει,το τε τομαρι ειναι!!!!!και αν φωναζει οτι αυτος ο νομος ειναι απαραδεκτος ειναι πιο τομαρι!!!!
    αν δε μου αρεσει ας βρω μια χωρα οπου επιτρεπεται η κλεψια και να παρω τα ματια μου εκει.
    παντα υπερ της δημοκρατιας ημουν.αν ομως δημοκρατια θεωρειται αυτο,τοτε δικτακτορια και βασιλεια !!!!!
    και για να δειτε ποσο φαρισαικα ειναι ολα αυτα...
    εδω ο στρος καν ειναι πισω απο καγκελα επειδη πηδηξε!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ...μεσα σε δυο ωρες τον ειχαν βρει και τον ειχαν συλλαβει με χειροπεδες...εδω ολοι οι βουλευτες κλεβουν και προκαλουν και αντι να συλλαμβανονται μας αποκαλουν τζαμπατζηδες!!!!!
    και μη νομιζεται οτι εχω αυταπατες οπως οι αριστεροι και ξαφνικα ολοι θα εχουν μεριδιο στο πλουτο....καμμια σχεση...
    αν εγω δουλευω σα σκυλι και πηρα porsche μαγκια μου.παρε και εσυ!!
    αλλα οταν εγω δουλευω και παιρνω μιζες και εσυ δουλευεις σωστα και δικαια και εγω σε συκοφαντω και χανεις τη δουλεια σου και εγω παιρνω πορσε ....καταλαβαινεται οτι εχει διαφορα...
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.η αρχικη ΙΕΡΗ εννοια που πρεπει να εδραιωθει.
    να εφαρμοζονται οι νομοι.αν γινει αυτο αυτοματως τα πραγματα γινονται παραδεισενια για την ελλαδα(βεβαια με τοσες τροποποιησεις που εχουν παρει οι νομοι.....γιατι μη ξεχναμε νοος ειναι και το ασυλο του βουλευτη........
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

10. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

oldcarskickass (05-07-11), spar@ (01-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    στην Ελλαδα κανεναν δεν ενοχλει τιποτα μεχρι να το αντιμετωπισει ο ιδιος!
    αυτό και τπτ παραπάνω. η πιο σωστή κουβέντα...δουλέψτε αυτή την κουβέντα στο
    μυαλό σας, και θα δείτε ότι έτσι ακριβώς είναι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

liakos (05-07-11), Z4 DCT (01-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγινε και νεα παραγγελια σε δακρυγονα....αξιας 900000ε......φρεσκο πραγμα οχι ληγμενα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξέρω πως ορίζεις τους ανθρώπους , αλλά εγώ δεν περιορίζομαι στα φυσικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σύστημα αξιών μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που για τον βιοπορισμό του να δέρνει γέρους , γυναίκες, και ότι άλλο βρεθεί μπροστά του διότι του το είπε η υπηρεσία.
    συμφωνώ ότι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί όμως στην συγκεκριμένη "δουλειά" πως ξεχωρίζει ο καλός από τον κακό???? δέρνει λιγότερο ο ένας από τον άλλο , δέρνει πιο αποτελεσματικά, τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που ο καλός ξεχωρίζει από τον κακό
    Δυστυχώς δεν έχουν συνείδηση τι υπηρετούν με τις πράξεις τους, ούτε ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας τους
    χτύπησαν ανθρώπους που διαδήλωναν και για την δικιά τους ποιότητα ζωής
    Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι ίδιος ακριβώς με των κουκουλοφόρων..........το ΜΠΑΧΑΛΟ αυτές οι δυο ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους , πρέπει να γίνει μίξη και των δυο για να έχουμε το " επιθυμητό " αποτέλεσμα.
    χτες ψηφιστήκαν μετρά τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και εμείς ασχολούμαστε για την υπέρμετρη βια των δυνάμεων καταστολής, η δουλειά έγινε

Φυσικα δεν ειμαι υπερ τις βιας και ειδικα οταν μιλαμε για γυναικες και ηλικιωμενους ανθρωπους..Αλλα ξαναλεω οτι και τα Ματ ανθρωποι ειναι και αυτη ειναι η δουλεια τους τι να κανουμε..?
    Και βεβαια δεν μου αρεσει η εικονα που ειδα απο τα Ματ αλλα σκεφτομαι και το αλλο τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν και αυτοι..?
    Και μιλαω για το καθε κωλοπαιδο που την εχει δει αναρχικος και εμφανιζεται μονο σε τετοιες καταστασεις..

Προσπαθηστε να καταλαβετε κατι οσο ωμό και αν φαινεται..Τα Ματ ΔΕΝ ειναι αστυνομικοι..

υ.γ Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υποστηρικτης των Ματ ισα ισα το αντιθετο..

Rides
    0

Προεπιλογή

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

16. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (01-07-11)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP