Τιποτα να μη τους πεις Γιαννη, ειναι αξιοι της τυχης τους, θα πεινασουν. Κανεις δεν γεννηθηκε με λεφτα στο χερι, δουλεψε νομιμα ή παρανομα και τα κερδισε. Μου τη δινουν αυτοι οι βλακες που δεν εχουν δουλεψει ποτε και περιμενουν να ξεκινησουν δουλεια με 2 χιλιαρικα βασικο. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Ειναι λιγα τα 600¤, αλλα και των γονιων σου τα λεφτα καποτε θα τελειωσουν αν δεν δουλεψεις εστω να βγαζεις τα εξοδα της εβδομαδας. Και οταν τρως απο τα ετοιμα ειναι θεμα χρονου να τελειωσουν.. δεν θα αυγατισουν μονα τους.
Το ιδιο ακουγα μερικες φορες και εγω οποτε ελεγα θα λειψω παω στο χωριο για δουλειες, τοσα χρονια Ελληνα εργατη δεν ειδα ποτε σε χωραφι/αμπελι/ελιες μας, παντα ηταν το σοι μου και Αλβανοι που εχουν κλεισει 15-20 χρονια στο χωριο, καποτε ηταν νεαροι και τωρα βλεπω τα παιδια τους.
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη, ντροπη ειναι που ακουγονται τετοιες αποψεις απο αυτα τα ατομα. Γεμισαμε φοιτητριες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο ανοιγουν τα ποδια στο καθε εναν οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε φοιτητες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο πουλανε χορτο μεταξυ τους οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε ατομα που λενε "φερε" αντι να εχουμε ατομα που λενε "παραγω".