Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: BMW In North America

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρωτα αν τα μπ εμ β της αμερικης ειναι ΓΝΗΣΙΑ????? η,,,,,,,,αντλια νερου ημιαξωνια κ.α. μαντε ιν μπραζιλ πουερτο ρικο και δε συμαζευεται
    Φυσικα ειναι γνησια......!!!!!!! Δεν νομιζω να μιλας σοβαρα.......!!!!!!Και αν εισαι γνωστης των προδιαγραφων...... ολα τα αυτοκινητα που εισαγονται απο Γερμανια για Βορεια Αμερικη εχουν πιο αυστηρες προδιαγραφες απο τα Ευρωπαικα....! Επισης τα αυτοκινητα που εισαγονται στη βορεια Αμερικη εχουν μεγαλη διαφορα στον Κυβισμο!
    Ολα ερχονται απο Γερμανια, εκτος απο το X3, X5 kai X6 που φτιαχνονται στο εργοστασιο της BMW Manufacturing Co., Spartanburg South Carolina.
    https://www.bmwusa.com/Standard/Cont...ctoryTour.aspx

2. The Following 3 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11), A8hnaios (26-06-11), Nino (25-06-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικα ειναι γνησια......!!!!!!! Δεν νομιζω να μιλας σοβαρα.......!!!!!!Και αν εισαι γνωστης των προδιαγραφων...... ολα τα αυτοκινητα που εισαγονται απο Γερμανια για Βορεια Αμερικη εχουν πιο αυστηρες προδιαγραφες απο τα Ευρωπαικα....! Επισης τα αυτοκινητα που εισαγονται στη βορεια Αμερικη εχουν μεγαλη διαφορα στον Κυβισμο!
    Ολα ερχονται απο Γερμανια, εκτος απο το X3, X5 kai X6 που φτιαχνονται στο εργοστασιο της BMW Manufacturing Co., Spartanburg South Carolina.
    https://www.bmwusa.com/Standard/Cont...ctoryTour.aspx
    εδω δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα απο Βραζιλια, Πουερτο Ρικο και οποιαδηποτε αλλη χωρα οπως λες.... Η εταιρια σου βαζει τα γνησια ανταλακτικα και οχι αφτερ μαρκετ.....

Εχω αυτοκινητο κατευθειαν απο Γερμανια, και ειμαι αρκετα ενημερωμενη......

4. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα απο Βραζιλια, Πουερτο Ρικο και οποιαδηποτε αλλη χωρα οπως λες.... Η εταιρια σου βαζει τα γνησια ανταλακτικα και οχι αφτερ μαρκετ.....

Εχω αυτοκινητο κατευθειαν απο Γερμανια, και ειμαι αρκετα ενημερωμενη......
    πια αμερηκη τωρα ελα σοβαρευτητε λιγο τουλαχιστον η εμ3 /Ε36 που βγαζει 286 αλογα μαμα οι αμερικανοι την εισηγαγαν με 240????? αυτη η μπ εμ βε φιλιαλ στη σαουθ καρολαινα και οπουδηποτε δε δουλευουν ανταλακτικα τριτικασμικα????? καλα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτο που λετε??? Εδω στο δικο μου Αυτοκινητο το BMW 850CSI///M8 απ τα λιγα μετρημενα κομματια που πηρανε εισαγωγη μου βαλανε τη πατατα μπροστα στα φρενα ΜΗ ΤΟΥΣ οριγκιναλ ///Μ δισκους με μονοπιστονη Δαγκανα!!!!! Χωρις την Μανισια Τετραπιστονη που εχουν Τα Ευρωπαικα Τι να Περιμενη Καπιος Διανοητικα ΥΓΙΕΣ απο μια χωρα που σε κατασχετουν οι αρχες τ αμαξι οταν υπερβεις εις τριπλουν το αναγραφωμενο οριο ταχυτητας,,,,, στην ΕΥΡΩΠΗ για αυτους που διαθετουν αερο-αμαξια το να Τελικιασουν οταν υπαρχει αδεια λωριδα ειναι ρουτινα ΑΛΛΑ,,,,,,,,,,,,,τι να πει καπιος για αυτο τον τοπο της γης που δεν γενναει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ψυχη και αυτοβουλο Ταπεραμεντο αλλα Ηλιθηοειδης προγραμματισμενα ρομποτακια

Rides
    1

Προεπιλογή

πια αμερηκη τωρα ελα σοβαρευτητε λιγο τουλαχιστον η εμ3 /Ε36 που βγαζει 286 αλογα μαμα οι αμερικανοι την εισηγαγαν με 240????? αυτη η μπ εμ βε φιλιαλ στη σαουθ καρολαινα και οπουδηποτε δε δουλευουν ανταλακτικα τριτικασμικα????? καλα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτο που λετε??? Εδω στο δικο μου Αυτοκινητο το BMW 850CSI///M8 απ τα λιγα μετρημενα κομματια που πηρανε εισαγωγη μου βαλανε τη πατατα μπροστα στα φρενα ΜΗ ΤΟΥΣ οριγκιναλ ///Μ δισκους με μονοπιστονη Δαγκανα!!!!! Χωρις την Μανισια Τετραπιστονη που εχουν Τα Ευρωπαικα Τι να Περιμενη Καπιος Διανοητικα ΥΓΙΕΣ απο μια χωρα που σε κατασχετουν οι αρχες τ αμαξι οταν υπερβεις εις τριπλουν το αναγραφωμενο οριο ταχυτητας,,,,, στην ΕΥΡΩΠΗ για αυτους που διαθετουν αερο-αμαξια το να Τελικιασουν οταν υπαρχει αδεια λωριδα ειναι ρουτινα ΑΛΛΑ,,,,,,,,,,,,,τι να πει καπιος για αυτο τον τοπο της γης που δεν γενναει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ψυχη και αυτοβουλο Ταπεραμεντο αλλα Ηλιθηοειδης προγραμματισμενα ρομποτακια

Ελα ρε Γιωργο, μην εισαι τοσο απολυτος και υπερβολικος.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Eleni (26-06-11), m-power_01 (26-06-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δυστυχως δεν μπορω να παρακολουθησω την σκεψη σου, ουτε τα γραπτο σου λογο, καπου ισως τα δικα μου Ελληνικα να μην ειναι τοσο εξιδικευμενα για να μπορω να σε παρακολουθησω....!!

Μπορεις να εχεις οποια γνωμη θελεις, αλλα θα πρεπει σαν "Ευρωπαιος" που λες οτι εισαι να μαθεις και στην πραξη να σεβεσαι τι γνωμη ολων.

Σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις και την προσοχη σου.........!!!!!!!!!!!

Νασαι πατα καλα.....!!!!!!!

9. The Following 5 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (12-12-11), imolarot (27-06-11), joseph (27-06-11), S8N (26-06-11), Samaro (27-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP