Stealth δε νομίζω ότι έχει υπάρξει καμία μείωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών άσχετα αν αυτό μας πουλάνε. Ο φυσικός πλούτος στην γη είναι σχεδόν ανεξάντλητος και θα έφτανε για όλους αλλά δυστυχώς είναι συγκεντρωμένος σε λίγους.
Όλα γίνονται για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος όπως λες κ εσύ χάριν του μάρκετινγκ που γεννά ανάγκες από το πουθενά κ πρέπει να υπάρξει κατανάλωση, περισσότερα σκουπίδια, περισσότερα κέρδη.
Δε το συναντάς μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά στα παιχνίδια, στα ρούχα, ακόμα κ στις ανθρώπινες σχέσεις.
Εν τέΛει κατηγορηματικά ΝΑΙ, τα αμάξια έχουν ημερομηνία λήξης με τα περιφερειακά τους να χρήζουν αντικατάστασης συχνά με το που εγκαταλείπουν τη γραμμή παραγωγής. (Δίσκοι, πολλαπλασιαστές, κολώνες τιμονιού, ηλιοροφές, τριξίματα, σκασίματα, καταλύτες

, κλπ).
ΥΓ: Στο θρεντ δεν εξετάζουμε την ευκολία, ασφάλεια, κλπ που παρέχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα αλλά την ΒΑΣΙΚΉ αντοχή τους στο χρόνο κ όχι με το καλημέρα κ αφού έχεις σκάσει 30+ χιλιάρικα να τρέχεις στα συνεργεία.