Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 60

Θέμα: Ανάρτηση για Μ3 Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι tein ειναι οι drift spec...για ψαξε αν τις βγαζει για 46αρι..λογικα ναι..
    οι d2 με οσους μηχανικους-αμορτισεραδες εχω μιλησει δεν τις εχουν σε εκτιμηση..εξου και η πολυ χαμηλη τιμη!!!
    Ρε Νικολά ποιοι το λενε αυτο??Οι Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε καν πως κατασκευαζεται μια αναρτηση ή πως δουλευει???Και μετα προτεινουν για ντριφτ KW3 με πλαστικα top mounts και ελατηρια maximum 400lbs??Πλακα κανετε??Επειδη τη φοραω τη D2 drift spec και την εχετε δει οι περισσοτεροι στ'αμαξι μου,δεν θα πω κουβεντα παραπανω.....Τουλαχιστον μεχρι να δω τεχνικα καταρτισμενα επιχειρηματα εναντια στην D2 και οχι λογια απο αεριτζηδες μηχανικους και ''επαγγελματιες'' του χωρου(οταν εψαχνα για τοποθετηση ΚΑΝΕΙΣ απ'τους γνωστους δεν την γνωριζαν!Τωρα εχουν κι αποψη πια??)...Για ψαχτειτε λιγο με ντριφταδικα αυτοκινητα του εξωτερικου τι φορανε....
    Υ.Γ. Το 2001 εψαχνα αναρτηση για το Punto GT μου και ειχα καταληξει τοτε σε μια αγνωστη μαρκα της ταξης των 800 ευρω...Ολοι οι γνωστες μου λεγανε να μην την βαλω,και θα μπλεξω και μπλα,μπλα,μπλα κλασικη Ελληνικη ξερολια....Μαντεψτε ποια αναρτηση ηταν!Η KW2(δεν υπηρχε ακομη KW3)!Τελικα εβαλα OSRAV coilover με 1000 ευρω τοτε!.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Panos 316T (21-06-11), pilot (21-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP