Nik οι super drift βγαίνουν μόνο για Nissan-mazda απ οτι βλεπω
https://www.tein.com/products/super_...rice_list.html. Ισχύει?
Μπορεί οι αμορτησεράδες να μην τις δουλεύουν ή να μην θέλουν να τις δουλεύουν.
Μικε εσύ τι λες για τις D2?
Nik οι super drift βγαίνουν μόνο για Nissan-mazda απ οτι βλεπω
https://www.tein.com/products/super_...rice_list.html. Ισχύει?
Μπορεί οι αμορτησεράδες να μην τις δουλεύουν ή να μην θέλουν να τις δουλεύουν.
Μικε εσύ τι λες για τις D2?
H KW V3 στο ebay έχει $2.500.....
1) Αν φτιαχνεις csl για drift είναι λίγο κάπως να βάλεις D2 ...φτηνή ανάρτηση της σειράς made in taiwan αν δεν απατώμαι.
2) Αφού λοιπόν θα το γδύσει έχε εδώ τον κόσμο ενήμερο για τα πράγματα που θα βγάλει και θα είναι προς πώληση.
1) Ναι, αλλά δεν νομίζω να είναι του επιπέδου αυτού που θα καταλάβει την διαφορά και μιλάμε για υπερδιπλάσια τιμή...
2)Σπυράκο το αμάξι το είδα να μπαίνει στο συνεργείο σώβρακο, απο το εσωτερικό έβλεπες το μηχανοστάσιο. Δεν είχε ούτε κάθισμα οδηγού, το έφεραν οδηγώντας το με μια ζάντα(ουτε καν BMW) για κάθισμα. Δεν έχει μείνει ούτε τασάκι.... Αν το ήξερα πριν γίνει το κακό θα μίλαγα
!
Γιατι το smg δεν βοηθαει για drift χρηση?? αφου εχει και χειροκινητη λειτουργεια
Thomelef (21-06-11)
Ρε Νικολά ποιοι το λενε αυτο??Οι Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε καν πως κατασκευαζεται μια αναρτηση ή πως δουλευει???Και μετα προτεινουν για ντριφτ KW3 με πλαστικα top mounts και ελατηρια maximum 400lbs??Πλακα κανετε??Επειδη τη φοραω τη D2 drift spec και την εχετε δει οι περισσοτεροι στ'αμαξι μου,δεν θα πω κουβεντα παραπανω.....Τουλαχιστον μεχρι να δω τεχνικα καταρτισμενα επιχειρηματα εναντια στην D2 και οχι λογια απο αεριτζηδες μηχανικους και ''επαγγελματιες'' του χωρου(οταν εψαχνα για τοποθετηση ΚΑΝΕΙΣ απ'τους γνωστους δεν την γνωριζαν!Τωρα εχουν κι αποψη πια??)...Για ψαχτειτε λιγο με ντριφταδικα αυτοκινητα του εξωτερικου τι φορανε....
Υ.Γ. Το 2001 εψαχνα αναρτηση για το Punto GT μου και ειχα καταληξει τοτε σε μια αγνωστη μαρκα της ταξης των 800 ευρω...Ολοι οι γνωστες μου λεγανε να μην την βαλω,και θα μπλεξω και μπλα,μπλα,μπλα κλασικη Ελληνικη ξερολια....Μαντεψτε ποια αναρτηση ηταν!Η KW2(δεν υπηρχε ακομη KW3)!Τελικα εβαλα OSRAV coilover με 1000 ευρω τοτε!.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (21-06-11), pilot (21-06-11)
Ενταξει αμα εχει πολυ δυναμη μπορει να κανει ντριφτ και χωρις χρηση χειροφρενου και συμπλεκταρισματος.....ειδικ αμα ειναι κανα τουρμπατο Μ3....απλως εκει που θα τα χρειαστει(οταν ''χασει'' τα μουτρα στην εισοδο με πολλα!) θα βλαστημαει τη στιγμη που δεν το'κανε χειροκινητο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Aυτο πηγα να πω με προλαβες αμα πεταξει μουτρα πως το μαζεβει γιατι με ημιαυτοματο αμολαει περισσοτερο το αμαξι και μη εχοντας συμπλεκτη για κλωτσιμα δυσκολα τα πραγματα ..