Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Παρακαλώ αν υπάρχει οφθαλμίατρος στο club να βάλει μια προσφορά στο αντίστοιχο τμήμα γιατί μάλλον με γελούν τα μάτια μου.
Εντάξει Στέφανε, είπαμε, respect στο τετρακίνητο RS3 που στα χέρια του καθενός γίνεται υπερόπλο και που σε λίγο θα κυκλοφορεί τσιπαρισμένο στους ελληνικούς δρόμους από πλούσιους 20χρονους, ψάχνοντας για ανυποψίαστα θύματα.
Αλλά από που κι ως που ομορφότερο από την 1Μ? Κοίτα λίγο τη φωτογραφία με το πήδημα και πες μου τι βλέπεις. Εγώ βλέπω ένα καθαρόαιμο από το M division με τα φαρδειά του φτερά, τα τερατώδη του λάστιχα και κάποια αεροδυναμικά στοιχεία για τα οποία ξοδεύτηκαν εκατοντάδες ώρες σε πίστες και σύραγγες. Ένα καθαρόαιμο που βασίστηκε σε ένα σοβαρό αυτοκίνητο (Μ3) και που δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά 1 που κυκλοφορεί δίπλα μας. Και δίπλα βλέπω ένα Audi Α3 με μοτέρ από ΤΤ, ζαντολάστιχα από RS5, ledάκια και μεγάλους προφυλακτήρες με αεραγωγούς των οποίων το μέγεθος ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ Α3 1.6.
Άσε μας λοιπόν ρε Στέφανε με το 'πανέμορφο' RS3 σου σε παρακαλώ. Άσε μας και μόλις έφαγα. Για το δε κιβώτιο τα 'χω ξαναπεί στο παρελθόν... Κι εμένα μου άρεσαν στην αρχή οι γρήγορες αλλαγές, η ξεκούραστη οδήγηση στην πόλη και το σκάσιμο κατά το ανέβασμα από την εξάτμιση, αλλά μετά από τρεις μήνες δε μπορούσα να πιστέψω πόσο αναντικατάστατο είναι τελικά το manual.