Καλησπέρα…… ακούστε και εσείς τι ακούσανε τα ωραία μου αυτάκια και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό…..
Πήγα πάλι στον νέο αντιπρόσωπο της περιοχής και τον ενημέρωσα για το πρόβλημα……..
Απάντηση τους: Εφόσον σας έχουνε χαλάσει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να τις αλλάξετε και να τις πληρώσετε. Και εφόσον σας έχει χαλάσει μία πίσω και μία μπροστά συνοδηγού πρέπει να αλλάξετε και του οδηγού.
Καλά λέω και ρωτάω το κόστος!!!!!!!!!!! 350¤ η μία…….. εδώ ήταν η πρώτη καρδιακή προσβολή…… και φεύγω μέσα στα νεύρα και καταριέμαι την bmw…..
Την επόμενη μέρα πάω στον πρώην αντιπρόσωπο και μου λέει ότι πρέπει να αλλαχτούνε και οι τρεις κλειδαριές…. Αλλά επειδή το πρόβλημα το γνωρίζει η bmw και είχε δώσει παράταση στην εγγύηση γιΆ αυτό τον λόγο θα στείλουμε έγγραφο εγγύησης μήπως και το γλυτώσω…….. καλά μέχρι εδώ….. αλλά ήλθε η απάντηση και ήτανε αρνητική διότι έχασα την εγγύηση για λίγο…… και λέω άντε πες τε μου το κόστος……. 270¤ και οι τρείς……. Η μία έχει 35¤ δηλαδή 170¤ εργασία για πλάκα…….. πείτε μου εσείς τώρα τι θα κάνατε?
Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι? Υπάρχουν και εξειδικευμένα συνεργεία που κάνουν εφάμιλλης ποιότητας δουλειά με χαμηλότερες χρεώσεις. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις μια δυο γνώμες... λεφτά είναι!
Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι? Υπάρχουν και εξειδικευμένα συνεργεία που κάνουν εφάμιλλης ποιότητας δουλειά με χαμηλότερες χρεώσεις. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις μια δυο γνώμες... λεφτά είναι!