Τον πετυχαίνω πολύ συχνά τα πρωινά στην Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας. Πρέπει να μένει στους Θρακομακεδόνες:
![]()
Τον πετυχαίνω πολύ συχνά τα πρωινά στην Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας. Πρέπει να μένει στους Θρακομακεδόνες:
![]()
Christos2002 (16-06-11)
Ενα απο τα καλυτερα 2002 στην Ελλαδα το εχει στην κατοχη του ο πρωην ιδιοκτητης της Μ3 Ε30 μου.Απο φωτο που ειδα πρεπει να ειναι αν οχι το καλυτερο ενα απο τα καλυτερα.Προσεχως φωτος και βολτες.Ακομα ψαχνω το σαγονι μου οταν το ειδα στον υπολογιστη.Μερικα καλουδια του......
insane in the ///Midbrain
BILL007 (14-06-11), Christos2002 (16-06-11), nikos1400 (14-06-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
BILL007 (14-06-11)
Μπαζοοοοοο..............!!!!!!!!!
Προς ενοικιαση ///Μ5 Για απαγωγες, ξεκαθαρισμα λογαριασμων, Προστασια σε νυχτερινα μαγαζια.......
///M3L (14-06-11)
Aπο την πιστα των Μεγαρων...
Christos2002 (16-06-11), nikos1400 (15-06-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Το συγκεκριμένο τέρας που δείχνεις... είχα την τιμή να το οδηγήσω ,να με πάνε βόλτα, αλλά και να απλώσω τα κατσατβιδάκια μου!!!
Κτήνος πραγματικό κοντά στα 200αλόγατα ατμοσφαιρικά από ένα ταπεινό Μ10...
ο προηγούμενος ιδιοκτήτης... μεγάλος μερακλής ,γνώστης και σωστός. Άπειρα χρήματα και άπειρες ώρες έχουν ξοδευτεί...
RTFM
καλη τιμη...