Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 73

Θέμα: Μπλόκο αστυνομίας

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

κ μενα στο ζαχο μου εκαναν το Μ3 φιλο κ φτερο!!κ ειχαν κ μια γκομενα εκει κ με εψαχνε στα πιο αποκρυφα σημεια....αλλα τα ζωα μου εκαναν ενα αμαξι ανω κατω κ μετα δεν τα εβαλαν στην θεση τους εγω τα εφτιαξα για κανα μισαωρο δουλεια βριζοντας τους!!εκει που εψαχναν τσαντηστικα λες κ ημουν κανενας χασησεμπορας!κ τους ελεγα δεν θα βρητε τιποτα τσαμοα τα ανακατευεται!!!!!!αλλα στα τετοια τους!!!!!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιαννη μη μασας, εχουν να σου τυχουν τετοιοι ελεγχοι στη ζωη σου.. ουυυυ!!
    Που να δεις ξεβρακωμα (κανονικα με μποξερακι μη και εχεις δεμενο τιποτα απο μεσα) στη Πατρα κοντα στις καφετεριες με καμια 10αρια ΟΠΚΕ να σε σημαδευουν. Επειδη εχω την ατυχια να με σταματουν συχνα για ελεγχο εχω να σου πω ενα σωρο ιστοριες και καλες και κακες.

Καποτε κα εγω ετσι ελεγα, τι σκατα συμπεριφορα ειναι αυτη οταν εισαι σωστος και δειχνεις σωστος.. αλλα ετσι που εχουν γινει τα πραγματα, ακομα και παπας μπορει να οπλοφορει ή να φερει ναρκωτικα. Καλυτερα να ειναι τυπικοι και ετοιμοι, παρα να ειναι χαλαροι και να τους καθαρισουν. Αστους να κανουν τη δουλεια τους γιατι αυριο μεθαυριο θα σταματησουν αυτον που θα κανετε μανουρα στο δρομο και θα σου πεταξει κανα οπλο εξω..

Αυτα για τον ελεγχο, για το ποσο ευγενικος ειναι (ειδικα οταν δεν εχει βρεθει κατι), αυτο ξεκινα απο το σπιτι του και απο το ποσες σφαλιαρες εφαγε στο σχολειο. Οταν βλεπεις οτι ο αλλος ειναι πιθηκος, δεν χρειαζεται να καληνυχτισεις ουτε εσυ.

Ψυχραιμια !

3. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

giannis_compact (13-06-11), kloukakis (13-06-11), Panos 316T (13-06-11), Ptboul (14-06-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε εγω τους δικαιολογώ απόλυτα γιατί είσαι μεγάλη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ
    εγω θα συμφωνησω με τον αγαπημενο moderator και θα συμπληρωσω οτι εκτος απο σκατοφατσα εισαι και ΝτεντυΜποις.

5. The Following 5 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

gant (13-06-11), giannis_compact (13-06-11), m-power_01 (13-06-11), mormon (14-06-11), S8N (13-06-11)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

kαλα ρε Γιαννη εσενα??
    αλλα να ξερεις οταν σε ξανακανουν μανουρα στο τελος κρατα και κανα ονοματακι
    και τα ξαναλεμε τοτε τι θα κανεις...

7. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

giannis_compact (13-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε εγω τους δικαιολογώ απόλυτα γιατί είσαι μεγάλη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ
    Χαχαχαχαχα αυτό σκέφτηκα και γώ!Αλήτικη φάτσα έχω

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    kαλα ρε Γιαννη εσενα??
    αλλα να ξερεις οταν σε ξανακανουν μανουρα στο τελος κρατα και κανα ονοματακι
    και τα ξαναλεμε τοτε τι θα κανεις...
    Ναι ρε σύ μέσα στον κόσμο μου έβαλε και το πόδι του ανάμεσα στα δικά μου για να μην κουνιέμαι...Τον έριχνα και 3 κεφάλια να πούμε δε μπορούσε να με φτάσει να τον πετύχαινα έξω χωρίς να ξέρω τί επαγγέλεται θα σού λεγα ποιος θα ακινητοποιούσε ποιόν...

10. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Tsakirakos (13-06-11), ΔημήτρηςΜ3 (13-06-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθές το βράδυ και ενώ έβγαινα για ένα ποτό με δύο φίλους με σταματανε 6 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ!Μου λέει ''με αργές κινήσεις μπές στο απέναντι στενό και σταμάτα και κλείσε το δρόμο''!
    Έρχεται ένας άλλος δίπλα μου και μου λέει με ''αργές κινήσεις κατέβα από το αυτοκίνητο!
    Βγαίνω από το αυτοκίνητο και μου λέει ''βγάλε ότι έχεις από τις τσέπες και βάλε τα χέρια στην πλάτη και δέσε τα σταυρωτά''!
    Το κάνω και γώ αυτό και με έψαχνε για κανένα πεντάλεπτο!Με άφησε μετά και έρχεται ένας μέσα στη μαγκιά και μου λέει ''έχεις κάτι μέσα στο αυτοκίνητο''?Απαντάω όχι και αρχίζουν να το κάνουν φύλλο και φτερό!Όλες οι θήκες άδειες και το πόρτ παγκάζ κι αυτό άδειο!Το έψαχναν κανένα τέταρτο μέχρι και στο ντουλαπάκι της σιντιέρα έψααξαν και έβγαλαν ακόμα και τα σιντί να κοτάξουν άν έχει κάτι μέσα (!)
    Στο τέλος με κοιτάζει με ύφος και μου λέει ''από ότι φάνηκε δεν υπάρχει τίποτα...απ'ότι φάνηκε όμως''

Εδώ να συμπληρώσω ότι καλά κάνει η αστυνομία και κάνει τέτοιους ελέγχους!
    ΑΛΛΑ
    Δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να ακούω την ειρωνεία τους και όταν τους χαιρετάω και τους λέω καλησπέρα να μου λένε '' βγές από το αυτοκινήτο με αργές κινήσεις ενώ μόλις έχω ξεκινήσει από το σπίτι μου,σα να είμαι κανένας απατεώνας'' και όλές αυτές του είδους τις ειρωνείες που λένε οι αστυνομικοί!
    ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!
    Μόνο ένας ήταν ευγενικός και με ρώτησε τί σπουδάζω κτλ αλλά με ευγενικό και καλοσυνάτο ύφος!
    δε τους ειπες να πα να πεταξουν τα καρουλια (τοις μηχανες τους) και να βρουν αξιοπρεπεστατη δουλεια Υ.Σ.
    ειναι κι επειδη διαθετεις Compact ρωτας ΠΟΣΟ θαθελαν ναχαν μια

12. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

giannis_compact (13-06-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Χεχεχε...να πω και γω κατι προσφατο:
    Στην πεντελης βραδυ πηγαινα νορμαλ ωσπου ξαφνικα με πηγαινουν σχεδον στο πλαι δυο μηχανες της ΔΙΑΣ για κανα λεπτο.Λεω απο μεσα μου καλως τα δεχτηκες.Σταματαμε στο φαναρι(εν τω μεταξυ εχω κατεβασει παραθυρο συνοδηγου γιατι εχω φιμε,φοραω ζωνη και σβηνωπροβολακια) και ακουω "καλησπερα σας".μονολογω αντε να δω ποσο θα μου βγει η λυπητερη και μου λεει ο τυπος το θεικο: εσυ εισαι ο πανος με το 316 τουρμπο;
    και μενω μ@λ@κ@ς!!! Σαστιζω(σκεφτομαι μα καλα μπαινει η αστυνομια στα φορα και φακελλωνει;;; και ο τυπος με κατεναυζει λεγοντας οτι ειναι μελος και μεγας μπεμβεδακιας
    τούρμπο και πράσινα άλογα

14. The Following 4 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

A8hnaios (14-06-11), kloukakis (14-06-11), Ptboul (14-06-11), S8N (13-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε τους ειπες να πα να πεταξουν τα καρουλια (τοις μηχανες τους) και να βρουν αξιοπρεπεστατη δουλεια Υ.Σ.
    ειναι κι επειδη διαθετεις Compact ρωτας ΠΟΣΟ θαθελαν ναχαν μια
    χαχα έτσι είναι Γιωργάρα μου!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χεχεχε...να πω και γω κατι προσφατο:
    Στην πεντελης βραδυ πηγαινα νορμαλ ωσπου ξαφνικα με πηγαινουν σχεδον στο πλαι δυο μηχανες της ΔΙΑΣ για κανα λεπτο.Λεω απο μεσα μου καλως τα δεχτηκες.Σταματαμε στο φαναρι(εν τω μεταξυ εχω κατεβασει παραθυρο συνοδηγου γιατι εχω φιμε,φοραω ζωνη και σβηνωπροβολακια) και ακουω "καλησπερα σας".μονολογω αντε να δω ποσο θα μου βγει η λυπητερη και μου λεει ο τυπος το θεικο: εσυ εισαι ο πανος με το 316 τουρμπο;
    και μενω μ@λ@κ@ς!!! Σαστιζω(σκεφτομαι μα καλα μπαινει η αστυνομια στα φορα και φακελλωνει;;; και ο τυπος με κατεναυζει λεγοντας οτι ειναι μελος και μεγας μπεμβεδακιας
    Χαχα νομίζω ξέρω για ποιόν μιλάμε!!

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP