Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: Μπλόκο αστυνομίας

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Thumbs down Μπλόκο αστυνομίας

Χθές το βράδυ και ενώ έβγαινα για ένα ποτό με δύο φίλους με σταματανε 6 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ!Μου λέει ''με αργές κινήσεις μπές στο απέναντι στενό και σταμάτα και κλείσε το δρόμο''!
    Έρχεται ένας άλλος δίπλα μου και μου λέει με ''αργές κινήσεις κατέβα από το αυτοκίνητο!
    Βγαίνω από το αυτοκίνητο και μου λέει ''βγάλε ότι έχεις από τις τσέπες και βάλε τα χέρια στην πλάτη και δέσε τα σταυρωτά''!
    Το κάνω και γώ αυτό και με έψαχνε για κανένα πεντάλεπτο!Με άφησε μετά και έρχεται ένας μέσα στη μαγκιά και μου λέει ''έχεις κάτι μέσα στο αυτοκίνητο''?Απαντάω όχι και αρχίζουν να το κάνουν φύλλο και φτερό!Όλες οι θήκες άδειες και το πόρτ παγκάζ κι αυτό άδειο!Το έψαχναν κανένα τέταρτο μέχρι και στο ντουλαπάκι της σιντιέρα έψααξαν και έβγαλαν ακόμα και τα σιντί να κοτάξουν άν έχει κάτι μέσα (!)
    Στο τέλος με κοιτάζει με ύφος και μου λέει ''από ότι φάνηκε δεν υπάρχει τίποτα...απ'ότι φάνηκε όμως''

Εδώ να συμπληρώσω ότι καλά κάνει η αστυνομία και κάνει τέτοιους ελέγχους!
    ΑΛΛΑ
    Δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να ακούω την ειρωνεία τους και όταν τους χαιρετάω και τους λέω καλησπέρα να μου λένε '' βγές από το αυτοκινήτο με αργές κινήσεις ενώ μόλις έχω ξεκινήσει από το σπίτι μου,σα να είμαι κανένας απατεώνας'' και όλές αυτές του είδους τις ειρωνείες που λένε οι αστυνομικοί!
    ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!
    Μόνο ένας ήταν ευγενικός και με ρώτησε τί σπουδάζω κτλ αλλά με ευγενικό και καλοσυνάτο ύφος!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

νταξ μωρέ.. απλά έχουν απωθημένα από τα σχολικά τους χρόνια.. ακόμα και τώρα όταν τα αναπολούν κάθονται με εμβρυική στάση στην μπανιέρα τους και κλαίνε με λυγμούς μέχρι το πρωί...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

3. The Following 7 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Civileng (14-06-11), Dathanaso (13-06-11), gant (13-06-11), giannis_compact (13-06-11), Kazakos Garage (13-06-11), manos (13-06-11), Thomelef (13-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου έσπασαν τα νεύρα χθές...Αφού τους είπα καλό βράδυ και δεν απάντησε κανείς και γυρνάω και τους λέω με ύφος βροντερό ''καλά ρε παιδιά σας έκανα κάτι και δε χαιρετάτε,μαλωμένοι είμαστε???'' Και εκείνη την στιγμή είπε ο ένας καληνύχτα!

5. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Ptboul (14-06-11), S8N (13-06-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τι να λεμε παλι ?
    Σε ολους τους "χωρους" στη ζωη υπαρχουν μ@λ@κες,
    αλλα και καλοι ανθρωποι.

Και αντε μετα να βγεις για διασκεδαση, σου φτιαξανε τη διαθεση ε ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

giannis_compact (13-06-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου έσπασαν τα νεύρα χθές...Αφού τους είπα καλό βράδυ και δεν απάντησε κανείς και γυρνάω και τους λέω με ύφος βροντερό ''καλά ρε παιδιά σας έκανα κάτι και δε χαιρετάτε,μαλωμένοι είμαστε???'' Και εκείνη την στιγμή είπε ο ένας καληνύχτα!
    γ@μησε τους ρε τους κομπλεξικούς... ειδικά αυτοί στην Διας είναι ότι να'ναι..οκ κάνουν δουλειά(σχετικό) αλλά τα προσόντα για την εισαγωγή τους ήταν πολύ χαμηλά οπότε μπήκε πολύ ''πράμα''...και η εκπαίδευση επίσης δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο(εχω 3 φίλους εκεί)... άσε που ελάχιστοι ξέρουν να ''πάνε'' μοτοσυκλέτα!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

9. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

giannis_compact (13-06-11), Kazakos Garage (13-06-11), Thomelef (13-06-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    γ@μησε τους ρε τους κομπλεξικούς... ειδικά αυτοί στην Διας είναι ότι να'ναι..οκ κάνουν δουλειά(σχετικό) αλλά τα προσόντα για την εισαγωγή τους ήταν πολύ χαμηλά οπότε μπήκε πολύ ''πράμα''...και η εκπαίδευση επίσης δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο(εχω 3 φίλους εκεί)... άσε που ελάχιστοι ξέρουν να ''πάνε'' μοτοσυκλέτα!
    για αλλη μια φορα τα κριτηρια για προσληψη σε "ειδικες" δουλειες ηταν ασχετα των ασχετων...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

11. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιάννη σύρμα θα έπεσε από το cb να ψάξουν για αυτοκίνητο τάδε χρώματος και επειδή το δικό σου έμοιαζε στο χρώμα και στον αριθμό των επιβατών που έψαχναν, έγινε ότι έγινε. Η συμπεριφορά εννοείται πως δεν δικαιολογείται αλλά τα ίδια τράβηξε ένας φίλος μου μόνος μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της οικοδομής του. Έξι άτομα του βγάλανε τα πάντα από το αυτοκίνητο και αφού δεν βρήκαν τίποτα άρχισε η ταλαιπωρία του μπάσου. Ο φίλος μου είναι μουσικός και παίζει μπάσο. Το μπάσο το ψάχνανε πιο πολύ ώρα από το αμάξι

Ρε παιδιά κάνετε που κάνετε περιπολίες και ελέγχους λίγη σοβαρότητα και ευγένεια, ειδικά άμα δεν βρίσκεται κάτι επιλήψιμο, δεν βλάπτει

Τελικά όλα βασίζονται στο σε ποιον θα τύχεις

13. The Following User Says Thank You to liakos For This Useful Post:

Προεπιλογή

Φίλε εγω τους δικαιολογώ απόλυτα γιατί είσαι μεγάλη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ

15. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

///M3L (13-06-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

κρατα κανενα ονομα...εχω γνωστο υποστρατηγο της ΕΛΑΣ στην Θεσ/κη...
    Μη τα συζητας αδερφε...

17. The Following User Says Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Μην αγχώνεσαι μαν, σε όλα τα επαγγέλματα όπως είπαν και τα παιδιά υπάρχουν καλοί και κακοί. Μην σκας εφ όσων δεν σου δημιουργούν πρόβλημα. Αν σε πειράζει το γεγονός οτι την έχουν δει μερικοί εξουσία και κανουν ότι γουστάρουν, σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότεροι, τους λένε "πολιτικούς"!

Και εμένα όταν είχα πάρει το Ε36 στις αρχές, δεν ξέρω αν ήταν συμπτωση, αλλά στα 5 μπλοκα με σταματούσαν 6 φορές. Μου έχουν κάνει και εμένα τέτοιο έλεγχο κλείνοντάς μου τον δρόμο μπρος-πίσω, έψαξαν μέχρι και το πορτοφόλι μου, αλλά ήταν ευγενικότατοι και καθόλου δήθεν. Γενικά την έχω βγάλει πολύ φτηνά δόξα το θεό, κανονικά θα έπρεπε να έχω κάνει συνδρομή με την αστυνομία να μου έρχεται φτηνότερα για όσα θα έπρεπε να με γράψουν. Μάλιστα μια φορά ήταν ακριβώς απο πίσω μου για 3-4 λεπτά και εγώ έμπαινα παντού με το πλάι, αλλά όταν με σταμάτησαν μου έκαναν απλά μια πολύ αυστηρή παρατήρηση.

Απο την άλλη μου έχει τύχει να πέσω σε αστυνόμο φοροεισπράκτορα ο οποίος είχε στίσει το μαγαζάκι του στην εθνική Χανίων-Ηρακλείου σε περιοχή με όριο 60 και έγραφε οτι τσουλούσε!!! Εμένα που πήγαινα με 91(!!) μου το έπαιξε πολύ μάγκας και βαρύ πεπόνι λες και πήγαινα με 150! Μάλιστα αφού με ενημέρωσε οτι "κανονικά" θα έπρεπε να μου πάρει το δίπλωμα για όλο το καλοκαίρι καθώς είχα υπερβεί το +30 και ήμουν +31, μου έκανε "την χάρη" να με γράψει για +30 απο μόνος του επειδή ήταν μεγάλη καρδιά!! Όταν το ρώτησα εαν αυτός πηγαίνει στην εθνική με 60-(ήμαρτον!!), μου απάντησε με ύφος "ωχχχχχ έλα κάνε μας τη χάρη τωρα...". Όταν πήγα να πληρώσω την κλήση στο ταχυδρομείο η υπάλληλος μου είπε "Ααα και εσύ την ίδια ημερομηνία ε?" Ελεεινός τύπος!!

19. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP