Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: Μπλόκο αστυνομίας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

κ μενα στο ζαχο μου εκαναν το Μ3 φιλο κ φτερο!!κ ειχαν κ μια γκομενα εκει κ με εψαχνε στα πιο αποκρυφα σημεια....αλλα τα ζωα μου εκαναν ενα αμαξι ανω κατω κ μετα δεν τα εβαλαν στην θεση τους εγω τα εφτιαξα για κανα μισαωρο δουλεια βριζοντας τους!!εκει που εψαχναν τσαντηστικα λες κ ημουν κανενας χασησεμπορας!κ τους ελεγα δεν θα βρητε τιποτα τσαμοα τα ανακατευεται!!!!!!αλλα στα τετοια τους!!!!!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ μενα στο ζαχο μου εκαναν το Μ3 φιλο κ φτερο!!κ ειχαν κ μια γκομενα εκει κ με εψαχνε στα πιο αποκρυφα σημεια....αλλα τα ζωα μου εκαναν ενα αμαξι ανω κατω κ μετα δεν τα εβαλαν στην θεση τους εγω τα εφτιαξα για κανα μισαωρο δουλεια βριζοντας τους!!εκει που εψαχναν τσαντηστικα λες κ ημουν κανενας χασησεμπορας!κ τους ελεγα δεν θα βρητε τιποτα τσαμοα τα ανακατευεται!!!!!!αλλα στα τετοια τους!!!!!
    Εσενα το Μ3 ειναι νομιμο ή γραφει στην αδεια 16οο και απο πανω βριζεις τους αστυνομικους?? Αν μια μερα σε πανε φυλακη θα φταινε οι αστυνομικοι???

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσενα το Μ3 ειναι νομιμο ή γραφει στην αδεια 16οο και απο πανω βριζεις τους αστυνομικους?? Αν μια μερα σε πανε φυλακη θα φταινε οι αστυνομικοι???
    είμαι μια χαρά νόμιμη σε όλα σε πληροφορώ! για να γίνω νόμιμη έσκασα 800 ευρό!κ εκείνη την ημέρα συγκεκριμένα δεν έψαχναν για μοτέρ αλλά για ναρκωτικά ! κ δεν μαρεσει να μου κάνουν το αμάξι άνω κάτω κ να μην τα ξανά βάζουν στην θέση τους!ψάξε αλλά όχι να στο κάνει στάβλο μετά !
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

Kostas_1 (14-06-11), Thomelef (14-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP