Νεοτερα ?
Νεοτερα ?
Φίλε Ντίνο σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου (μέσω του αγαπητού Γιώργου - Gnx).
Όπως είδες, προφανώς αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο οποίο να σημειωθεί ότι το αμάξι έχει αυτή τη στιγμή 27.300km μόνο!
Πρόβλημα με καυσαέρια δεν υπάρχει, η απόδοση - απόκριση είναι κανονική και αν εξαιρέσω ένα στιγμιαίο τρέμουλο (πολλαπλασιαστές; ) που εμφάνισε πριν ένα μήνα το οποίο δεν επαναλήφθηκε, όλα είναι εντάξει.
Το λαμπάκι του κινητήρα ωστόσο, μόλις σβήσει στο διαγνωστικό, ανάβει πάλι μετά από 200-300 km πορείας.
Για να μην επαναλαμβανόμαστε όμως κ γίνεται μονότονο το θρεντ, θα επικοινωνήσουμε σε προσωπικό επίπεδο για ερωτήσεις κ απορίες.
Σε ευχαριστώ κ πάλι για την απόκριση.
ps: Δύο αμάξια από τα 60-70 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα κ παρουσιάζουν το ίδιο φαινόμενο κατά πόσο μπορεί να είναι τυχαίο;![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Σίγουρα, αλλά από όσο έχω διαβάσει σε διάφορα φόρα το κύριο πρόβλημα στα 320i αφορά σε πολλαπλασιαστές κ κολόνα τιμονιού.
Όσων αφορά τα 320si, τουλάχιστον μέσα από τα φόρα έχω δει ότι είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα (το πολύ 10 αυτοκίνητα) και τα 2 εμφανίζουν αυτή την ιδιαιτερότητα γεγονός που μου προξενεί εντύπωση μιας κ μιλάμε για καταλύτη και όχι για λ, πολλαπλασιαστές ή κάποιο άλλο σύνηθες πρόβλημα. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί κ όχι.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.