Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή η άποψη μου αρέσει, αν και διαφωνώ λίγο για τους Ιάπωνες. Πιστεύω ότι σε αξιοπιστία είναι πολύ μπροστά ακόμα..

2. The Following 2 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

individual (11-06-11), nikos valvetronic (11-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή η άποψη μου αρέσει, αν και διαφωνώ λίγο για τους Ιάπωνες. Πιστεύω ότι σε αξιοπιστία είναι πολύ μπροστά ακόμα..
    Ναι Λευτερη ειναι οντως αλλα οχι πολυ.Αν σου ελεγα τι τραβηξα με το CIVIC που πηρα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το 2002 τα ιδια και φιλος με COROLLA του 2003,αδιανοητα για τη φημη αυτων των κατασκευαστων.Και δεν ειμαι ο μονος...Εχει κλεισει πολυ η ψαλιδα...παρα πολυ

Rides
    1

Προεπιλογή

παίδες και η MERCEDES δεν πάει πίσω σε μια γρήγορη αναζήτηση φαίνεται η αξιοπιστία της :https://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=33356 και υπάρχουν και άλλα πόλλά σιτε να περγράφουν αυτή την αξιοπιστία

5. The Following 2 Users Say Thank You to oasisa For This Useful Post:

michaelp900 (15-06-11), S8N (11-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πέρασαν πολά μπεμβέ απο την οικογένεια μου, και γενικά πέραν απο την αγάπη που έχουμε
    για την εταιρεία, αυτό που μας έχει μείνει είναι πως μιλάμε για αξιόπιστα αυτοκίνητα, πάντα
    με τα κουσουράκια τους και αυτά...το μοναδικό απ'όλα, που έχει βγάλει το κάτι παραπάνω
    είναι το δικό μου, αλλά πιστέψτε με για την χρήση που του κάνω ώρες ώρες, και με 164κ
    χιλιόμετρα, το Μι τρίο είναι σκυλί...πέραν τούτου, η αλήθεια είναι πως για την σειρά Ε9Χ
    έχω ακούσει διάφορα, και μάλιστα σε σοβαρά πράγματα, όπως θέματα ανάφλεξης που δεν
    βρίσκετε και κάποια λύση. πέρα απο αυτά που διαβάζω εδώ κατά καιρούς, απο κάνα δυο
    πελάτες έχω ακούσει τα πάντα. τώρα...υπερβάλουν, είναι ώντος έτσι, δεν ξέρω...αλλά
    κατά γενική άποψη για τα Ε9Χ, τα σχόλια δεν είναι και τόσο καλά...γενικά και για να
    μην λέμε διάφορα, όσο πιο φορτωμένο είναι ένα αμάξι, τόσο πιο πολές πιθανότητες έχει
    στο να χαλάσει κάτι...τα παλιά αμάξια δεν πάθαιναν τπτ, γιατί δεν είχαν και τπτ...εκείνο
    το έρμο το Ε21 που είχαμε, αν είχε @@ θα μου τον είχε ακουμπήσει απο αυτά που του
    είχα κάνει πιτσιρικάς...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (11-06-11)

Προεπιλογή

Εγώ πάντως σαν Σπύρος ακολουθώ το ''όπου ακούς πολλά κεράσια ,κράταγε μικρό καλάθι''

Δεν κάθομαι να βγάλω συμπεράσματα απο περιστατικα που απλως ακουσα... Πως θα κρινω εγω και θα βγάλω συμπερασμα για ενα αυτοκινητο όταν δεν το ξερω, δεν ξερω τι χρηση γινεται, τι συντηρηση γινεται, και την γενικοτερη αντιμετωπιση που εχει ο ιδιοκτητης ως προς αυτο. Που κανει σερβις?
    Και οταν λεω οτι για να μιλησω πρεπει να ξέρω εννοω να ξερω ...οχι να μου εχουν πει. Υπαρχουν πολλες εννοιες που είναι σχετικές. ''Το σκιζω όλη μέρα'' , ''το προσεχω''... σκεφτείτε αυτες τις δυο ατακες να τις λένε διαφορετικά άτομα... Πόσο μεγάλη απόσταση μπορούν να έχουν?

9. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (11-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή και εγώ θα γίνω γραφικός

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα χρυσα τα Ε30,Ε36 αντε και Ε46 αλλα και τα καινουργια εχουν αλλη αιγλη..

Δεν θα ξεχασω πριν 3 μερες πανω στην λαγκαδα πετυχα Ε92 Μ3 και 335ι..Ηχος και γκαζι απο αλλο πλανητη..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα σκάμε γιατί θέλαμε καινούργιο αυτοκίνητο και πιστεύαμε οτι η bmw θα ήταν αντάξια του ονόματος της...
    Και το επισημαίνω απο τώρα οτι με εσάς τους δύο όπως και με κανένα άλλο μέλος δεν έχω καμία προσωπική διαφωνία!

Πάμε να σας πω το ποίημα τώρα!

Κατά καιρούς διαβάζουμε για αλλαγμένα χιλιόμετρα, για βαψίματα, για δήθεν ατρακάριστα.
    Ποιός σας είπε οτι αυτά δεν συμβαίνουν και στα καινούρια με τα υποτιθέμετα 0χλμ στο καντράν!
    Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι εταιρίες σου λένε "δεν χρειάζεται στρώσιμο"? Εξελιχθήκανε τόσο τα μέταλλα που δεν αφήνουν τα κλασικά γρέζια και ρινίσματα στο λάδι όταν είναι καινούρια?
    Και το λεω αυτό γιατί κάποιος απο εσάς σίγουρα έχει κάνει restoration σε έναν κινητήρα, λοιπόν αδερφέ μου για πές μου όποιος και αν είσαι γιατί δεν άλλαζες ταχύτητα πάνω απο 2500rpm και πήγαινες λες και κουβαλούσες αυγά?
    Γιατί το μοτέρ το έφτιαξα απο την αρχή θα μου πείς και το στρώνω! Οκ πάσο αλλά και η εταιρία καινούριο μοτέρ έβγαλε που δεν πήρε μπροστά ακόμα (κλασική ατάκα αντιπροσωπείας) και σου λέει δεν θέλει στρώσιμο!

Το συμπέρασμα λοιπόν? Δικό σας!

Ρίχνετε ένα σκασμό λεφτά για καινούριο αμάξι και καταντάτε να ρίχνετε άλλες 2 φορές τα ίδια χρήματα για επισκευές!
    Βάλε 1-2 χιλιαρικάκια ακόμα, τράβα στο εργοστάσιο της BMW και πάρτο απο εκεί απο την γραμμή παραγωγής και φέρτο με ευλάβεια Ελλάδα! Τότε θα χεις καινούριο αυτοκίνητο!

Πληρώνεις καινούριο και παίρνεις μεταχειρισμένο με σβησμένα χιλιόμετρα!
    Ας μην πω για τις συνθήκες μεταφοράς με πλοία και κοντέινερ και δη πανω σε νταλίκες στην εθνική οδό που αν σου κάτσει νταλίκα φοβάσαι να προσπεράσεις μην σου ρθει κανα αμάξι πάνω σου γιατί ούτε καν είναι δεμένα!

Μην μου αρχίσετε σας παρακαλώ τώρα οτι δεν γίνονται αυτά και λέω μπαρούφες, το ξέρετε καλά ειδικά οι παλαιότεροι τι συμβαίνει....
    Ειδικά στον Πειραιά στο λιμάνι πόσα κάρτερ και προφυλακτήρες ξύνανε κάτω όταν βγαίνανε απο το καράβι και μετά πάνω στην νταλίκα και μετά στα υπόγεια της αντιπροσωπείας να φτιαχτούν τα "σπασμένα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα το πω αλλη μια φορα (κοντευω να γινω γλαφυρος) σκοτωσανε μ3 Ε46 να αποκτησουν 335 και Ε92 ΜΕΓΑ λαθος - θυσια στο βωμο του ντιζαιν .
    Μια βολτουλα στην γερμανια θα βοηθησει πολλους απο εμας να καταλαβουν οτι σειρα σαν το Ε30 - 36 και 46 δεν θα υπαρχουν και σας πληροφορω οτι οι Γερμανοι τα ακουμπανε ακομα για τα αυοκινητα που ανεφερα.
    Τα μεταξωτα Βρακακια Θελουν και ,,,,,,,,,,,,,ωραιους π@τους Βαρελιων
    ειπα θα γινω γλαφυρος,,,,,,,,,,,

12. The Following User Says Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

Jimmakos (11-06-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για τα βρακάκια δεν νομίζω να είπα ποτέ ότι δεν μπορώ να συντηρήσω το αμάξι μου. Όσον αφορά πόσο το προσέχω είμαι κι εγώ από αυτά τα τυπάκια που σκουπίζουν το αμάξι μετά το πλύσιμο με πανί από μικροίνες, βάζουν Μ40 στις τσιμούχες κάθε μήνα, αλλάξαν λάδια στα 4000χλμ για το στρώσιμο και γενικά αλλάζουν λάδια κάθε 1 χρόνο ή 15000χλμ κι όχι στα 2 χρόνια και παρόλα αυτά τραβάω ότι τραβάω... Αν μας κοροιδεύουν οι εταιρίες και πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούργια νομίζω είναι κι αυτό κατακριτέο! Επιτέλους ρε παιδιά ας μην είμαστε τόσο πορωμένοι. Κι εγώ αγαπάω τη μπουμπού μου, αλλά την αγανάκτηση μου θα την πω. Κάντε πχ ένα search στο γουγλη με την λέξη ρετάρισμα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefterishatzi : 12-06-11 στις 21:46

14. The Following 2 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

katsaraios (12-06-11), m3e36 (12-06-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

γινονται κα σε αλλες φιρμες παραπονα για βλαβες σε καινουρια και μαλιστα συχνες και σοβαρες.
    ειναι σπαστικο και "αδικο" για εναν που πληρωνει φιρμα σαν την bmw να εχει καρτα διαρκειας σε συνεργεια ...
    εδω λοιπον η προσωπικη μου αποψη ειναι ποτε καινουριο..ποναει περισσοτερο αν σου βγαζει ζημιες ...
    φιλικα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πλέον για ακριβό αυτοκινητο συμφωνώ...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα