Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πέρασαν πολά μπεμβέ απο την οικογένεια μου, και γενικά πέραν απο την αγάπη που έχουμε
    για την εταιρεία, αυτό που μας έχει μείνει είναι πως μιλάμε για αξιόπιστα αυτοκίνητα, πάντα
    με τα κουσουράκια τους και αυτά...το μοναδικό απ'όλα, που έχει βγάλει το κάτι παραπάνω
    είναι το δικό μου, αλλά πιστέψτε με για την χρήση που του κάνω ώρες ώρες, και με 164κ
    χιλιόμετρα, το Μι τρίο είναι σκυλί...πέραν τούτου, η αλήθεια είναι πως για την σειρά Ε9Χ
    έχω ακούσει διάφορα, και μάλιστα σε σοβαρά πράγματα, όπως θέματα ανάφλεξης που δεν
    βρίσκετε και κάποια λύση. πέρα απο αυτά που διαβάζω εδώ κατά καιρούς, απο κάνα δυο
    πελάτες έχω ακούσει τα πάντα. τώρα...υπερβάλουν, είναι ώντος έτσι, δεν ξέρω...αλλά
    κατά γενική άποψη για τα Ε9Χ, τα σχόλια δεν είναι και τόσο καλά...γενικά και για να
    μην λέμε διάφορα, όσο πιο φορτωμένο είναι ένα αμάξι, τόσο πιο πολές πιθανότητες έχει
    στο να χαλάσει κάτι...τα παλιά αμάξια δεν πάθαιναν τπτ, γιατί δεν είχαν και τπτ...εκείνο
    το έρμο το Ε21 που είχαμε, αν είχε @@ θα μου τον είχε ακουμπήσει απο αυτά που του
    είχα κάνει πιτσιρικάς...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (11-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •