
Αρχικό μήνυμα απο
panos90
υπαρχει λογος που ξεκιναει με τις ζαντες?

Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Και εκτός από αυτού, αν ξεκινήσεις να πλένεις τις ζάντες αφού έχεις τελειώσει με το αυτοκίνητο, κινδυνεύεις να σου στεγνώσει το νερό πάνω στο αυτοκίνητο και να σου δημιουργήσει στίγματα.
Επίσης, είμαι κατά των ισχυρών καθαριστικών για ζάντες και πάντα τις πλένω με το ίδιο σαπούνι με το υπόλοιπο αυτοκίνητο (με κερί), μιας που δεν προλαβαίνουν να βρωμίσουν ιδιαίτερα από πλύσιμο σε πλύσιμο. Τώρα αν πλένεται 1 φορά / μήνα τότε αλλάζει το πράμα.
Συμφωνώ Κώστα.
Κι εγώ με πολύ ήπιο καθαριστικό τις πλένω με ουδέτερο Ph, αφού άλλωστε τις έχω και περασμένες με sealant ώστε να αφαιρείται ευκολότερα η βρωμιά.
Απλά η πλειοψηφία καθαρίζει τις ζάντες πολύ πιο σπάνια και με αδύναμα καθαριστικά συνήθως κάποιες ξεραμένες μαυρίλες από τακάκια κλπ, δεν αφαιρούνται.
Γι'αυτό συνήθως χρησιμοποιούν πιο δυνατά καθαριστικά τα οποία όμως είναι επικίνδυνα για το βερνίκι και καλό είναι να ξεπλένονται άμεσα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong