Αν αναφερεσαι σε Μ52 325 και μιλας για λουφτ... ξεχνα οτι ξερεις. Στον Μ40 ειναι αλλιως.
Ανοιξε το πλακε καπακι που εχει πανω και θα δεις ενα σαλιγκαρι. Παιξε λιγο απαλα μαζι του καιμετα σφραγισε το λιγο με παμπριζοκολα
Αν αναφερεσαι σε Μ52 325 και μιλας για λουφτ... ξεχνα οτι ξερεις. Στον Μ40 ειναι αλλιως.
Ανοιξε το πλακε καπακι που εχει πανω και θα δεις ενα σαλιγκαρι. Παιξε λιγο απαλα μαζι του καιμετα σφραγισε το λιγο με παμπριζοκολα
Jimmakos (08-06-11)
Σε αυτόν αναφέρομαι....
Νόμιζα εσωτερικά ήταν τα ίδια.... Θα το δοκιμάσω Σπυράκο ευχαριστώ για το tip!
Υπόψιν αν είναι βραχυκυκλωμένος ο Λάμδα πως το καταλαβαίνουμε? Αν τον αποσυνδέσω με τον κινητήρα σε λειτουργία παίζει να μου μπλοκάρει κανας εγκέφαλος?
Unknown λιώσε στο διάβασμα φίλε! Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλιώς, εγώ ξενύχτισα νύχτες ολόκληρες να διαβάζω και σε βιβλία και στο ίντερνετ για να μάθω ότι ξέρω!
Αν δεν είσαι σίγουρος μην κάνεις τίποτα απολύτως. Φιλικά πάντα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 08-06-11 στις 21:34
οπως ειναι σβηστο το αμαξι για να εισαι σιγουρος βγαλε τον λαμδα ,
την φυσα δλδ και ξαναβαλε μπροστα
επισης θα ελεγα πριν μπεις στην διαδικασια να ανοιξεις το λουφτ αν μπορεις να βρεις απο κανεναν φιλο ενα να το δοκιμασεις να δεις αν θα εχει διαφορα πριν μπεις στον κοπο και το ανοιξεις + οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να γινει καμια μλκι@ και να χαλασεις το λουφτ αθελα σου
Jimmakos (08-06-11)
Ωστήρια αποκλείεται να είναι. Όπως είπε και ο Σπύρος, τα ωστήρια κάνουν θόρυβο, δεν δημιουργούν όμως τρέμουλο.
Jimmakos (08-06-11)
Δυστηχώς μόνο εγώ έχω Μ40.... Δεν μπορώ να βρώ άλλο λούφτ....
.....κατι αλλο που μου ηρθε στο μυαλο.....τα Μ40 στα Ε30 τουλαχιστον (οπως το δικο μου) εχουν λιγο ενα θεμα με το εργοστασιακο ρελε βενζινης ,μετα απο πολλα χρονια που το εχουμε απο καινουργιο μας το εκανε το 2005 αν θυμαμαι καλα
τι εκανε? ρεταριζε που και που και μας εκανε και σβησηματα στο ασχετο!, ειχα αλλαξει και 2 τρομπες βενζινης μεσα σε 1.5 χρονο..... και που δεν το ειχα παει,σε ηλεκτρολογους, σε μηχανικους κτλ κτλ ΤΙΠΟΤΑ! κανενας δεν εβρησκε τι ειχε...
πως το βρηκα? απο σποντα που το συζηταγα σε μαγαζι με ανταλλακτικα vw ειχα παει να ψωνισω για το αλλο αμαξι που ειχαμε τοτε, μου λεει ενας τυπος εκει αλλαξε το ρελε! δεν δινει σωστο ρευμα στην τρομπα και για αυτο σου ρεταρει και σου σβηνει! θα σου καψει και την τρομπα βενζινης, του λεω ηδη εχω αλλαξει 2 τρομπες μεσα σε 1,5 χρονο ...για να μην μακρηγορω εδωσα 10 ευρω τοτε αλλαξα το ρελε της τρομπας βενζινης και το αμαξι επανηλθε...
θα μου πεις εσενα ρεταρει μονο, εμενα ρεταρε και εσβηνε κιολας
απλα το θυμηθηκα τωρα και ειπα να το ποσταρω
Jimmakos (08-06-11)
Τρόμπα βενζίνης έχω αλλάξει πρίν 4-5 μήνες περίπου.... χμμμμ λες να το αλλάξω και αυτό? Γερμανικά δεν ξέρω δυστηχώς να διαβάσω την ασφαλειοθήκη
Μα το μοτέρ είναι ίδιο με Ε30 απλά σασμάν, κεντρικός, ιμιαξόνια, ακραξόνια κλπ αλλάζει λόγο του ότι το Ε30 είναι πιο κοντό, σε όλα τα άλλα είναι ίδιο το θέμα....
δεν ειναι στην ασφαλειθηκη! στα Ε30 ειναι κατω απο το πλαστικο μακροστενο καλυμα που ειναι στην βαση του παρμπριζ διπλα απο την φυσα διαγνωσης/μηδενισμου service ..
ξεκουμπωνεις το καλυμα και απο κατω εχει διαφορα καλωδια κτλ και μια βαση με 3 ρελε ενα μαυρο ενα κιτρινο και ενα λευκο...αν θυμαμαι καλα πανε και 5 χρονια απο τοτε το λευκο ηταν! σου ανεβαζω και φωτο του καλυμματος
![]()
Jimmakos (08-06-11)
α ναι τώρα που είδα κ λέτε για ρελε κάνε κ ένα check το ρελεδακι του λ ένα πράσινο-άσπρο πρεπε να ναι