Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: Aγορά 520 Ε60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπα εγώ ότι θα με απέτρεπε αυτό το γεγονός από την αγορά του?Εγώ και 4 λίτρα να έκαιγε άν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα!H ΒΜW λέει 1 λίτρο ανά 5.000 χιλιόμετρα ανάλογα τον τρόπο οδήγησης!Αυτός το έχει μόνο για ταξίδια με 120χιλιόμετρα/ώρα!Δεν καταλαβαίνω τον επιθετικό τόνο...Απλά αυτό που γνωρίζω είπα!
    Γιαννη με παρεξηγησες,εαν φανηκα επιθετικος απεναντι σου, σου ζητω συγνωμη!!! δεν ειχα προθεση....., απλα στην ερωτηση του συμφουριτη (steliosm46 )για την επικειμενη αγορα e60, του απαντας:

(Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!)

Θα μπορουσες να του πεις ευθεως,τι το θες το καρουλι....;
    Οσο για την επισημη θεση της bmw σχετικα με την καταναλωση λαδιου,300 mm στα 1000 χλμ,κοινως αστα-βραστα......

2. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (09-06-11), giannis_compact (08-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη με παρεξηγησες,εαν φανηκα επιθετικος απεναντι σου, σου ζητω συγνωμη!!! δεν ειχα προθεση....., απλα στην ερωτηση του συμφουριτη (steliosm46 )για την επικειμενη αγορα e60, του απαντας:

(Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!)

Θα μπορουσες να του πεις ευθεως,τι το θες το καρουλι....;
    Οσο για την επισημη θεση της bmw σχετικα με την καταναλωση λαδιου,300 mm στα 1000 χλμ,κοινως αστα-βραστα......
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αλέξη δεν παρεξηγώ εύκολα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη
    Απλά τελικά η κατανάλωσή του τελικά είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όσο έγραψα 500 ml/250 χιλιόμετρα είναι πολύ μεγάλο νούμερο!

4. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

alexm (08-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP