Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 79

Θέμα: 1η Σ.Ο.Α.Α. Ανάβαση Ριτσώνας

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνωμη Νικο αλλα δεν εχω ασχοληθει με αγωνες ντριφτ (μονο αναβασεις βλεπω)ισως γι αυτο δεν τον γνωριζα τον κυριο...εχω δει στο καρτοδρομο 2 φορες μονο αγωνα, επι εποχης σπικερ πατσουρεα.
    και πριν που τους ανεφερα να ξερεις οτι δεν τους σνομπαρω ειναι κι αυτοι δυσκολοι και τεχνικοι αγωνες απλα εμενα δεν με τραβανε πολυ...οταν βεβαια αγαπας τους αγωνες αγαπας τα παντα με ροδες και μοτερ...να συμπληρωσω ομως λιγο κατι στο προηγουμενο μου ποστ οτι η μαγεια στους αγωνες για τον θεατη δεν ειναι στο καφριλικι που θα πεταξει το μπουκαλακι του με το νερο στο βουνο, που θα πει υποτιμιτικα σχολια προς καποιον αργο η απειρο αγωνιζομενο...νομιζω οτι αλλου ειναι το ζουμι.να κλεψεις δυο τεχνικες που θα σε βελτιωσουν στον δρομο να ακουσεις τα μοτερ, να μυρισεις την αγωνιστικη βενζινη να πεις 10 βλακειες με την παρεα και να σκασεις στα γελια και οχι να κοιτας τους χρονους και το ποσο καλα η ασχημα μπηκε καποιος.κι αν καποιος δεν μπηκε καλα στο καπα που βρισκεσαι πρεπει να ξερεις οτι μπορει να εχει ξυρισει στα προηγουμε η επομενα καπα και απλα να ετυχε να μην μπηκε εκει καλα.
    φιλε εγω απλα το ανεφερα γιατι ετυχε να το ξερω επειδη ειναι απο το χωρο που ξερω..και το "σνομπαρω" ενα χωρο ειναι καθαρα θεμα επιλογης..εγω θα σου πω τι θα σου αρεσει??προς θεου..τι λεμε τωρα...σιγα..το αγωνιστικο πνευμα ειναι οπως το λες..δεν γινεται αμα αγαπας την αυτοκινηση να μην σου αρεσει σε ολες τις μορφες της..απλα απο κει και περα καποια περισσοτερο και καποια λιγοτερο..

υγ..χαιρομαι που το drift δεν εχει σχεση με τις αηδιες που βλεπαμε στο καρτοδρομο με τον πατσουρεα..εχει εξελιχθει αρκετα..καμια σχεση

2. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

halkida116mpack (07-06-11), TSAF (07-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

θελω μονο να σου πω οτι διαφωνω με ολα οσα λες πλην του οτι μπορει να εισαι ενα πολυ ικανο οδηγικα ατομο οπου με οποιοδηποτε αμαξι (μη πληρομενο απο εσενα) μπορεις να αποδειξεις το ταλεντο σου αλλα...με εμενα συνοδηγο.

σταματω εδω .... δεν εχω να πω τιποτα αλλο γι αυτο το θεμα...
    Μα κουβέντα κάνουμε.... Ο καθένας έχει ένα ταλέντο, άλλος τιμόνι, άλλος μουτζούρα και πάει λέγοντας....

Θα περάσω φωτογραφίες και βίντεο να δείτε

4. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

katsaraios (07-06-11), soc12r (07-06-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγνωμη αλλα ειναι απο το κινητο μου...

ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

6. The Following 3 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

nik200 (07-06-11), nikos1400 (08-06-11), TSAF (07-06-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

και ενα τελευταιο...sorry παιδια ειναι απο το κιν μου οποτε δεν ανεβαζω αλλο

ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

8. The Following 2 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

nikos1400 (08-06-11), TSAF (07-06-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα κουβέντα κάνουμε.... Ο καθένας έχει ένα ταλέντο, άλλος τιμόνι, άλλος μουτζούρα και πάει λέγοντας....

Θα περάσω φωτογραφίες και βίντεο να δείτε
    μητσο εγω ειμαι μαζι σου να εισαι φοβερος..τα ταλεντα μας ομως δεν τα διατυμπανυζουμε..ουτε προσπαθουμε να μετρησουμε μεσα απο αυτα..ασε τους αλλους να κρινουν αν εισαι καλος η οχι..και στο κατω κατω παντα μα παντα θα υπαρχει ο καλυτερος..φιλε δεν χρειαζονται λογια..πραξεις μονο..

υγ..πιστεψε με το να σαι "καλο" τιμονι δεν θα σε βοηθησει πουθενα στην ζωη σου...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

2. Τους κατηγορώ όταν λένε οτι είναι χεράδες και οδηγοί ενώ στην πράξη φαίνονται άλλα...
    Θα μπορουσες να μας πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιοι ειναι αυτοι?
    Δεν ειναι κακο να κανεις αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα , με σεβασμο παντα και οχι με γενικευσεις.

Ποιοι οδηγοι σου αρεσαν και ποιοι οχι?
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

συγνωμη αλλα ειναι απο το κινητο μου...

https://www.youtube.com/watch?v=mXNqwC6YjI4
    οοο.............ηχοςςςς..respect to gtr

12. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

joseph (08-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μητσο εγω ειμαι μαζι σου να εισαι φοβερος..τα ταλεντα μας ομως δεν τα διατυμπανυζουμε..ουτε προσπαθουμε να μετρησουμε μεσα απο αυτα..ασε τους αλλους να κρινουν αν εισαι καλος η οχι..και στο κατω κατω παντα μα παντα θα υπαρχει ο καλυτερος..φιλε δεν χρειαζονται λογια..πραξεις μονο..

υγ..πιστεψε με το να σαι "καλο" τιμονι δεν θα σε βοηθησει πουθενα στην ζωη σου...
    Πόσο καιρό γράφω εδω μέσα Νίκο δεν διατυμπάνισα τίποτα....

Κάποιες γνώσεις που έχω μου έσωσαν απλώς την ζωή σε επικίνδυνες καταστάσεις, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορουσες να μας πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιοι ειναι αυτοι?
    Δεν ειναι κακο να κανεις αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα , με σεβασμο παντα και οχι με γενικευσεις.

Ποιοι οδηγοι σου αρεσαν και ποιοι οχι?
    Όπως προείπα δεν ξέρω ονόματα ούτε με νοιάζει να μάθω....
    Έχω μάτια και βλέπω όπως λέει ο Μακρόπουλος και κρίνω.
    Επίσης το "κράξιμο" που έκανα στα προηγούμενα πόστ δεν το έκανα μόνο εγώ όπως προείπα και πάλι αλλά σχεδόν οι περισσότεροι που ξενερώσανε και φεύγανε, μικροί και μεγάλοι....

Υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πείραξε τόσο πολύ δηλαδή.... Παίρνετε ποσοστά και σας θίξαμε το μεροκάματο? Άμα είναι έτσι να το βουλώσουμε και να κάνουμε παντού τα στραβά μάτια και να λέμε σε όλα μπράβο

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Όπως προείπα δεν ξέρω ονόματα ούτε με νοιάζει να μάθω....
    Έχω μάτια και βλέπω όπως λέει ο Μακρόπουλος και κρίνω.
    Επίσης το "κράξιμο" που έκανα στα προηγούμενα πόστ δεν το έκανα μόνο εγώ όπως προείπα και πάλι αλλά σχεδόν οι περισσότεροι που ξενερώσανε και φεύγανε, μικροί και μεγάλοι....

Υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πείραξε τόσο πολύ δηλαδή.... Παίρνετε ποσοστά και σας θίξαμε το μεροκάματο? Άμα είναι έτσι να το βουλώσουμε και να κάνουμε παντού τα στραβά μάτια και να λέμε σε όλα μπράβο
    Περιμενα ακριβως αυτην την απαντηση!
    Εισαι αλλος ενας απο αυτους που κρινουν τα παντα και τους παντες χωρις επιχειρηματα αλλα με γενικους ορους .
    Νομιζω λειτουργεις με ισοπεδωτικη συνειδηση.

Βολτα θα με πας τωρα???
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

16. The Following 2 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

halkida116mpack (07-06-11), soc12r (07-06-11)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP