1. Δεν το ήξερα οτι θα έπρεπε να μιλάω με την καθαρεύουσα και όχι με την δημοτική, με συγχωρείς δεν θα το ξανακάνω.
2. Τους κατηγορώ όταν λένε οτι είναι χεράδες και οδηγοί ενώ στην πράξη φαίνονται άλλα... Για το αν εχω χέρια εγώ προσωπικά δεν το ξέρω ούτε το έψαξα ποτέ αλλά φέρε όποιο αμάξι θες μπές συνοδηγός και παμε για μια ανάβαση σε βουνό, (ανάβαση όμως όχι drift γιατί δεν το κατέχω και ναι δεν ντρέπομαι να το εκφράσω δημόσια) διατίθεμαι να δείς στην πράξη αν έχω χέρια/πόδια ή όχι, την φιλοσοφία του αυτοκινήτου την εχω πιάσει απο μωρό παιδί αλλά ποτέ δεν είπα οτι είμαι χεράς γιατί όποιος το λέει δεν είναι και έχει επαληθευτεί πολλές φορές αυτό το ρητό.
3. Δεν έκανα κάποια ερώτηση αν πρόσεξες καλά, Χορηγία σημαίνει με διαφημίζεις για να σε πληρώνω, αν άλλαξε η πιάτσα μετά απο τόσα χρόνια και κάνουν σκόντο αντί να τους παρέχουν αναλώσιμα ...τι να πω!
4. Στύλ ξεστύλ δεν με νοιάζει ούτε τα ψάχνω αυτά, με νοιάζει όταν τρέχεις ανάβαση να κάνεις ανάβαση γιατί μπήκανε και άλλες πισωκούνες και όχι μόνο ο Τρόβας, ίσως ο φίλτατος πρέπει να το ψάξει για αγώνες drift να βγάζει τα γούστα του.
5. Στην πίστα φαίνεται ο καλός μηχανικός όμως, εγώ πχ έχω ένα συνεργείο και έχω φτιάξει ένα αμάξι για ανάβαση/drift, το οδηγείς εσύ και σπάει στον αγώνα, ένας υποψήφιος πελάτης όταν δεί το αμάξι να σπάσει φυσικά και δεν θα έρθει σε εμένα, έτσι δεν πάει ή κάνω λάθος?
6. Τότε αδερφέ να μην πηγαίνει κανένας να τρέξει ούτε κόσμος να παρακολουθήσει μέχρι να μπούνε σοβαροί κριτές και σοβαροί διοργανωτές. Καιρός λοιπόν να αλλάξει και κάτι και σε σχετικές θέσεις να μπούνε σχετικοί και όχι άσχετοι.
Φιλικά Δημήτρης
Υ.γ. Δεν περιμένω να συμφωνήσει και κανένας μαζί μου αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα..... Τις απόψεις μου θα τις λέω και τις καλές και τις κακές.