Αρχικό μήνυμα απο
Jimmakos
Μεγαλύτερη μούφα δεν θα μπορούσε να ήταν!
Η μία κουλομαρία έριξε το Ε30 πάνω στα διαζώματα και τραυμάτισε θεατή.
Σε κάθε 3 αυτοκίνητα το 4ο που έβγαινε έσπαγε. (φοβεροί μηχανικοί.....)
Το Ε36 Μ3 με το που βγήκε στην Κ5 αν θυμάμαι καλά έσπασε. (φοβεροί μηχανικοί.....)
Περιμέναμε πάνω απο μισή ώρα για να ξεκινήσει ο αγώνας μετά απο κάποιο συμβάν.
Ανοργανωσιά στο έπακρο!
αν περιμενες να δεις αγωνα ντριφτ τοτε οχι οι αναβασεις δεν ειναι ετσι...
κουλομαρια........ειναι ντροπη να ακουγεται αυτο για καποιον αγωνιζομενο...ναι ειμαι σιγουρος οτι εισαι μεγαλυτερος χερας απο αυτον και οτι απο την μπαριερα που καθοσουν θα το πηγαινες καλυτερα...
το οτι σπανε τα αυτοκινητα δεν ειναι θεμα μηχανικων αλλα πιεσης και κοστους,δεν μπορουν οι ανθρωποι με σπονσορα την τσεπη τους να αλλαζουν σασμαν σε καθε αναβαση,ρισκα περνουν
το Μ3 Ε36 GTR εφυγε και καρφωθηκε σε μπαριερα και απο την συγκρουση εσπασε το μοτερ
επειδη παρακολουθω αναβασεις ανα την Ελλαδα οπου μπορω και επειδη κατι φεγγαρια εχω κανει κριτης εχω να σου πω οτι ηταν απο τις πιο καλα οργανωμενες αναβασεις, καλα εκαναν στο να το πετυχουν αυτο που αντεγραψαν πραγματακια (οπως τα λεοφωρεια) απο την κυμη...
πραγματικα εχεις ξαναδει την μηχανοκινητη σκουπα σε αναβαση , ειχαν ακριβοπληρωσει ειδικο υλικο για τα λαδια αντι του τσιμεντου που εχει στις αλλες αναβασεις και πολλα αλλα...
φιλε μου δεν φταιει η διοργανωση αμα σπανε τα αμαξια και περιμενεις εσυ...
ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες(οι οδηγοι την διοργανωσαν σε συνεργασια με τον αγωνιστικο ομιλο Τριπολης) και ολα αυτα με μικροτερο κοστος συμετοχης απο αλλες φορες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 05-06-11 στις 20:13
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)