Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 79

Θέμα: 1η Σ.Ο.Α.Α. Ανάβαση Ριτσώνας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    2. Τους κατηγορώ όταν λένε οτι είναι χεράδες και οδηγοί ενώ στην πράξη φαίνονται άλλα...
    Θα μπορουσες να μας πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιοι ειναι αυτοι?
    Δεν ειναι κακο να κανεις αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα , με σεβασμο παντα και οχι με γενικευσεις.

Ποιοι οδηγοι σου αρεσαν και ποιοι οχι?
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορουσες να μας πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιοι ειναι αυτοι?
    Δεν ειναι κακο να κανεις αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα , με σεβασμο παντα και οχι με γενικευσεις.

Ποιοι οδηγοι σου αρεσαν και ποιοι οχι?
    Όπως προείπα δεν ξέρω ονόματα ούτε με νοιάζει να μάθω....
    Έχω μάτια και βλέπω όπως λέει ο Μακρόπουλος και κρίνω.
    Επίσης το "κράξιμο" που έκανα στα προηγούμενα πόστ δεν το έκανα μόνο εγώ όπως προείπα και πάλι αλλά σχεδόν οι περισσότεροι που ξενερώσανε και φεύγανε, μικροί και μεγάλοι....

Υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πείραξε τόσο πολύ δηλαδή.... Παίρνετε ποσοστά και σας θίξαμε το μεροκάματο? Άμα είναι έτσι να το βουλώσουμε και να κάνουμε παντού τα στραβά μάτια και να λέμε σε όλα μπράβο

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν περιμενες να δεις αγωνα ντριφτ τοτε οχι οι αναβασεις δεν ειναι ετσι...
    κουλομαρια........ειναι ντροπη να ακουγεται αυτο για καποιον αγωνιζομενο...ναι ειμαι σιγουρος οτι εισαι μεγαλυτερος χερας απο αυτον και οτι απο την μπαριερα που καθοσουν θα το πηγαινες καλυτερα...
    το οτι σπανε τα αυτοκινητα δεν ειναι θεμα μηχανικων αλλα πιεσης και κοστους,δεν μπορουν οι ανθρωποι με σπονσορα την τσεπη τους να αλλαζουν σασμαν σε καθε αναβαση,ρισκα περνουν
    το Μ3 Ε36 GTR εφυγε και καρφωθηκε σε μπαριερα και απο την συγκρουση εσπασε το μοτερ
    επειδη παρακολουθω αναβασεις ανα την Ελλαδα οπου μπορω και επειδη κατι φεγγαρια εχω κανει κριτης εχω να σου πω οτι ηταν απο τις πιο καλα οργανωμενες αναβασεις, καλα εκαναν στο να το πετυχουν αυτο που αντεγραψαν πραγματακια (οπως τα λεοφωρεια) απο την κυμη...
    πραγματικα εχεις ξαναδει την μηχανοκινητη σκουπα σε αναβαση , ειχαν ακριβοπληρωσει ειδικο υλικο για τα λαδια αντι του τσιμεντου που εχει στις αλλες αναβασεις και πολλα αλλα...
    φιλε μου δεν φταιει η διοργανωση αμα σπανε τα αμαξια και περιμενεις εσυ...
    ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες(οι οδηγοι την διοργανωσαν σε συνεργασια με τον αγωνιστικο ομιλο Τριπολης) και ολα αυτα με μικροτερο κοστος συμετοχης απο αλλες φορες...
    Well Said!!. Σωστος!!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

4. The Following 2 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

halkida116mpack (06-06-11), joseph (08-06-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χωρις να θελω να αντιπαρατεθω..με κανεναν..

πιστευω οτι γενικα στις αναβασεις και σε οποιαδηποτε μορφη μηχανοκινητου αθλητισμου υπαρχει και η κατηγορια οδηγων, ειμαι απλα πλουσιος και μπαινω σε αγωνα...παντου υπαρχουν τετοιοι οδηγοι..και φυσικα παντα υπαρχουν και καποιοι οπου ξεχωριζουν και αυτοι πραγματι διαφερουν απο τους παραπανω...ειτε ειναι πλουσιοι ειτε οχι...

με το να βαζουμε ομως ολους στην πρωτη κατηγορια ειναι λαθος η να τους ονομαζουμε κουλους ειναι επισης λαθος..και οσοι εχουν τρεξει γενικα σε πιστα ξερουν οτι..δεν εχει καμια σχεση το in car ...με το τι φαινεται απ εξω...οποτε μην βιαζομαστε να κρινουμε..γιατι οποιοσδηποτε μπει μεσα θα δει ποσο τρομακτικο ειναι..και θα αναθεωρησει..ειναι πολυ ευκολη η κριτικη σαν θεατης..αν ομως κατσεις στο bucket ειναι ζορικα τα πραγματα πολυ!

6. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Thomelef (08-06-11), TSAF (06-06-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

περι drift τωρα..

ηταν μια καλη ευκαιρια να δει ο κοσμος τι ειναι το drift..με κανονικα αμαξια drift και με δυο αξιολογους οδηγους..το γεγονος οτι ειχε μια καλη ανταποκριση ειναι μονο θετικο...φυσικα μια αναβαση δεν ειναι αγωνας drift..και οσοι πηγαν να δουν κατι τετοιο ειναι λαθος...απλα ειναι κατι το διαφορετικο..δεν περιμενουμε να αρεσει στους ορκισμενους "αναβασιαρηδες"...αλλα ο κοσμος πιστευω μπορει να επιλεξει αν πραγματι ειναι κατι ομορφο και αν αξιζει το κοπο..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP