Οχι οτι θελω να το κρατησω μυστικο.....αλλα οτι και νουμερο να σου πω δεν εχει καμια μα καμια σημασια,γιατι παιζουν ρολο χιλιοι δυο παραγωντες,για αυτο που ρωτας,γιατι.....
1)δεν παθαινουν ολα την ιδια ζημια...
2)δεν κοστιζουν τα ανταλλακτικα σε ολους το ιδιο.......καθημερινο παραδειγμα,γνωστο σε ολους,η αγορα λαδιων κινητηρα.......
Βαζουν 5 ατομα ας πουμε,το ιδιο λαδι στο αμαξι τους.........και οταν ρωτησεις τον καθενα,ποσο πηρε το λιτρο........ακους τελειως διαφορετικες τιμες!!!!!
3)μπορει το ανταλλακτικο που θελεις,να στοιχιζει καινουριο πχ 500 ευρω,αλλα να το βρεις μτχ 100 ευρω......
Και μην εχετε την εντυπωση οτι ακομα και στο στεπτρονικ δεν βαζουν καποιοι μτχ ανταλλακτικα....
Εγω ας πουμε δεν ειχα κανενα κονε οσων αφορα τα δισκακια......οποτε εδωσα οσα μου ειπε ο ανθρωπος,γιατι δεν ειχα εκατο επιλογες,ωστε να διαλεξω!!!!.... τα υπολοιπα,φυσικα τα πηρα μεσω καποιων φιλων,με ¨ακρες¨ και καλες τιμες......
Τιμες που δεν εχουν καμια σχεση,με αυτες της αντιπροσωπειας......
Οσο για τον γιωργο,δεν υπαρχουν χρηματα αναμεσα μας.......οταν θελει την βοηθεια μου σε οτιδηποτε,η απαντηση φυσικα παντα ειναι ενα μεγαλο ναι!!!!.....το οποιο,το λεω με την καρδια μου!!!!....και γενικα αυτο ισχυει σε ολη την παρεα μου!!!!

Απάντηση με παράθεση