Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Το Εζησα Και αυτο!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο derrtytrick Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν λιγη ωρα καθως γυρνουσα απο γλυφαδα με την παρεα,καπου στο υψος του παλιου αεροδρομιου βλεπω απο τον καθρεπτη μου ενα ''φως'' να πλησιαζει με μεγαλη ταχυτητα και στην ακρη του καθρεπτη ισα ισα φαινοντουσταν και αλλα δυο φωτακια..Πλησιαζει και βλεπω να περναει απο διπλα μου ενα 1000αρι CBR με μεγαλη ταχυτητα..Κλασματα δευτερολεπτου αργοτερα συνειδητοπτοιω πως τα δυο φωτακια που εβλεπα ηταν μια murcielago η οποια κυνηγιοταν με τη μηχανη!Ειχα την χαρα-τυχη να πεσουμε σε ψηλοκινηση και να εχω στα δεξια μου αυτο το ΚΤΗΝΟΣ με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ηχο!!και εκει που πηγαινουμε καπως ''χαλαρα'' ξαφνικα αρχιζει και ανοιγει η 'λαμπο' σαν διαολος και κανει σφηνες μεσα στα υπολοιπα αυτοκινητα παραλληλα με το 1000αρι.Τη συνεχεια τη χασαμε δυστηχως διοτι μας επιασε φαναρι εμας!!!!

Υ.Γ 1:Πραγματικα ειναι απιστευτο να βλεπεις και να ακους τετοιο πραγμα να ανοιγει διπλα σου!Κανει ολα τα αλλα να μοιαζουν τοοοοοοσο ασημαντα!

Υ.Γ 2:Πολυ λαλακας ομως ο τυπος.Δεν κανεις ρε φιλε τετοια πραγματα με τοση κινηση γυρω σου.Πανω απ'ολα η ασφαλεια!!!!
    Σε βρίσκω λίγο διχασμένο.... Αλλά οκ σε καταλαβαίνω λόγο της τεστοστερόνης....

Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε βρίσκω λίγο διχασμένο.... Αλλά οκ σε καταλαβαίνω λόγο της τεστοστερόνης....
    Ο διαολος μεσα μου γουσταρε τρελα και ο αγγελος με επανεφερε στην ταξη!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP