Οι Advan RS (χωρίς πατούρα) φαίνονται πολύ μικρότερες απο κοντά. Τις έβαλε ο φίλος μου ο Kostadas στο 135 του και φαίνονται σαν 16άρες απο μακριά αλλά απο κοντά είναι ...... Η νικελ πατούρα δείχνει το πραγματικό μέγεθος τους
Οι Advan RS (χωρίς πατούρα) φαίνονται πολύ μικρότερες απο κοντά. Τις έβαλε ο φίλος μου ο Kostadas στο 135 του και φαίνονται σαν 16άρες απο μακριά αλλά απο κοντά είναι ...... Η νικελ πατούρα δείχνει το πραγματικό μέγεθος τους
Στρατο νομιζω πως ο Kostadas δεν εχει RS αλλα RG II. Πανω στο Ζ μου φαινονται μικροτερες οι RS-D απο τις RS τελικα.
Καλα..μεχρι να αποφασισω να ξεμπαξω το ποσο απο το κουμπαρα..βλεπω να φτανει 30 σελιδες με καμια 10αρια διαφορετικες ζαντες ακομα χαχα.
Φανηηηηηηη... Καμια ακρη με τις Advan εχεις βρει..?
Μ'αρεσουν οι ADVAN RS σε Dark Gunmetal Metallic.. 8,5X17ET35
https://www.pbase.com/image/101820400
Αν οι τιμη τους ειναι σε λογικα πλαισια, δινω τις ΟΖ + διαφορα.. Απο λαστιχα ειμαι ΟΚ..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Φάνη ξέρεις την γνώμη μου
Οποιαδήποτε ζάντα εκτός από BMW-Alpina-BBS δεν........
Breyton GTS-R ...
αν και αυτη που εχεις τωρα ειναι η αγαπημενη μου πανω σε z4
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Φανη Advan με κλειστα τα ματια θα σου προτεινα...Εξαρταται τι σε ενδιαφερει περισσοτερο βεβαια...
Αν θες την πιο ομορφη βαλε οποια θες...Αν θες την πιο καλη βαλε την Advan!!!Μαζι με 2-3 αλλες εταιριες ειναι κορυφη αυτη την στιγμη!Δεν την επιλεγουν τυχαια νομιζω οι τοσες ομαδες που ασχολουνται με τον μηχανοκινητο αθλητισμο.
Στειλε και ενα pm στον Kostada.Απο οτι ξερω εχει μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις απο την επιλογη του.
Υ.Γ : Ολοκληρη μαυρη,χωρις νικελ στεφανι ειναι ακομα πιο ωραια η Advan![]()
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
stratos (28-05-11)
Συμφωνώ με τον Δημήτρη, αυτό έχω πεί και στον Φάνη. Διαφωνώ λίγο για το νίκελ στεφάνι. Ειναι σκούρο το αυτοκίνητο του Φάνη και η ζάντα θα "χαθεί" με το μαύρο. Θα φαίνεται σαν 16άρα αν είναι 18άρα. Τις ζαχαρώνω και εγώ κάποια στιγμή που θα το επιτρέπει το budget
Εγω τις ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο Στρατο.Αν μου το επετρεπε το budget και δεν προηγουνταν αλλα εξοδα για το αυτοκινητο θα τις αγοραζα με κλειστα τα ματια!!!Ειναι ονειρο οι ατιμες!!!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Εδω ποιοι τις φερνουν, ξερουμε..??
Απο που να παρουμε τιμες..??
ΧΙΟΣ-CHIOS