Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Θέμα: Κολλημένα διαφορικά

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

δημητρη θα συμφωνησω με τους υπολοιπους..οτι ειναι μια λυση μονο για παντες και απο κει και περα εχει καποια μειον..αλλα το παιχνιδι που θα κανεις δεν συγκρινεται με σχεδον οποιοδηποτε διαφορικο παρεις (εκτος αν δωσεις 1000+ ευρω)..τα μαμα μπλοκε δεν εχουν επαφη στην παντα σε σχεση με το κολλημενο..και στο κατω κατω δες το και αλλιως..ξερεις ποσα θα σου μαθει το κολλημενο????εγω εχω καβαλησει πολλα 30αρια που ειχαν σχεδον το βαρος του ε34 (λογω μεγαλων μοτερ!!)..και δεν ειχαν κανενα θεμα..

δημητρη.... πριν παρεις ενα μπλοκε..αξιζει να το κολλησεις..εστω για λιγο...εχεις να παρεις αρκετα πραγματα θεωρω..τουλαχιστον στις παντες..δοκιμασε το..και θα το ερωτευτεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δημητρη θα συμφωνησω με τους υπολοιπους..οτι ειναι μια λυση μονο για παντες και απο κει και περα εχει καποια μειον..αλλα το παιχνιδι που θα κανεις δεν συγκρινεται με σχεδον οποιοδηποτε διαφορικο παρεις (εκτος αν δωσεις 1000+ ευρω)..τα μαμα μπλοκε δεν εχουν επαφη στην παντα σε σχεση με το κολλημενο..και στο κατω κατω δες το και αλλιως..ξερεις ποσα θα σου μαθει το κολλημενο????εγω εχω καβαλησει πολλα 30αρια που ειχαν σχεδον το βαρος του ε34 (λογω μεγαλων μοτερ!!)..και δεν ειχαν κανενα θεμα..

δημητρη.... πριν παρεις ενα μπλοκε..αξιζει να το κολλησεις..εστω για λιγο...εχεις να παρεις αρκετα πραγματα θεωρω..τουλαχιστον στις παντες..δοκιμασε το..και θα το ερωτευτεις...
    Θα κοιτάξω να βρώ ένα μαμά μπλοκέ και θα το κολλήσω να υπάρχει για χαβαλέ...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα κοιτάξω να βρώ ένα μαμά μπλοκέ και θα το κολλήσω να υπάρχει για χαβαλέ...
    ουτε καν μητσο, μην ξοδευτεις...παρε ενα καραμαμα ελευθερο..οσο πιο φτηνα μπορεις..και κολλα το...και βαλε το πανω...και κρατα το δικο σου αν ειναι καλο για καβαντζα...η το αναποδο αν το δικο σου δεν ειναι πολυ καλο..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP