_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δεν ξέρω ρε παιδιά τότε που έψαχνα Ε30 ήταν όλα σκοτωμένα....
Και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι
Το δικό μου θα πιάσει στην καλύτερη 1500Ε, για να βρώ κουπέ Ε30 θα πρέπει να δώσω 2000Ε minimum, Και ποιός ο λόγος να δώσω ένα αμάξι του 1991 και να πάρω ένα αμάξι πρίν το 1990 με περισσότερα χρήματα....?
Δεν λέει! Τα χω σκεφτεί όλα και η αγορά του Ε30 με βάζει μέσα, δεν συμφέρει....
Thomelef (29-05-11)
Καθόλου μεσα δε σε βάζει. Ψαξ το και θα δεις, εγω με 1500 έβρισκα 318ις όταν σκεφτόμουν να πάρω αμάξι μόνο για πίστα. Το ότι έιναι και 5 χρόνια πιο παλιό δεν λέει κάτι, την ίδια τεχνολογία έχουν. Θα δεις μεγάλες χαρές αν πας απο Ε34 1800-8ν σε Ε30 1800-16ν με πολύ λιγότερο βάρος και όγκο. Γιου ριμεμπερ μι.
Ναι Κώστα μόνο που δεν πουλιέται τίποτα....
Και το δικό μου έχει κομμένη εταζέρα έχει και 2 χτυπηματάκια και το σαλόνι του είναι χάλια....
Προτιμώ να το φτιάξω και να το κρατήσω παρά να βγώ πάλι στην γύρα και να περιμένω να πουληθεί....
Δεν ξέρω παιδιά πάντως με τα Ε30 έχω απογοητευτεί.... Δεν πρόκειται καλά χρυσά Άγια αλλά όχι.......
jimmy για σενα...
Jimmakos (29-05-11)
μητσο...ειναι απιστευτο αμαξι για παντες..εχει τιμονι ξυραφι..και αν του ριξεις ενα καλο μοτερ..πραγματικα κανει παπαδες..μην ξεχναμε βεβαια ειναι old school αμαξι..και δεν αστειευεται στις αντιδρασεις του...το 36αρι αναλογικα για να κανει τα ιδια θελει τα διπλα λεφτα...
υγ..το 30αρι θελει ενισχυση μπροστα..εκει ειναι η αχιλλειος πτερνα του!!