Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: Macademian Twin Turbo Cabriolet

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν κερνάς, υπάρχει και το απίστευτο burger ακριβώς απέναντι.

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κωστα βουλιαγμα δεν ειχε? Μονο γδαρσιμο?
    Τελειο αποτελεσμα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι Σπύρο, όπως βλέπεις από τις φωτό δεν το βούλιαξε πουθενά ο άνθρωπος....ευτυχώς!!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο Κωστα για πολλοστη φορα!!!!

....αλλα εχω και εγω την απορια εαν ειχε βουλιαγμα....

....απο την φωτο ετσι δειχνει,.... αλλα μπορει οντως να ειναι η αντανακλαση που μας μπερδευει,.............αλλα αφου το αποτελεσμα ηταν τελειο,τελος καλο ολα καλα!!!

5. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Monsta (27-05-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κερνάς, υπάρχει και το απίστευτο burger ακριβώς απέναντι.
    Χα χα, Ευριπίδη ρε και άσε τα burger...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είχε τίποτα το σοβαρό, παρά μόνο μπόλικη σκόνη σε γωνίες και κρυφά σημεία [κυρίως λόγω cabrio], που το 'εβδομαδιαίο' & ερασιτεχνικό καθάρισμα δεν μπορεί να εξαλείψει.
    Ωχ ωχ με προβλημάτισες τώρα, πρέπει να πλύνω εσωτερικά την κουκούλα στο Ζ4 μου φαίνεται....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Υπεροχο αμαξι, σε ομορφο χρωμα, και σε σωστο επαγγελματια.. σιγα μην εβγαινε μαπα η δουλεια !

9. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Monsta (27-05-11)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

να ρωτησω κατι φιλε μου?και εμενα εχει μια γρατζουνια,οχι τοσο βαθεια βεβαια.αυτο μπορει να επισκευαστει σε ενα καταστημα πχ meguiαrs που εχει στην θεσσαλονικη?και εχω και κατι μικρα μικρα σημαδακια μπροστα απο πετραδακια,ξερεις,μπορουν να μου το φτιαξουν αυτοι?αν ισουν θεσσαλονικη θα ερχομουν σε εσενα!!και τι κοστος εχει μια τετοια δουλεια πανω κατω.?
    η τρελα παει παντα με το πλαι!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο Κωστα για πολλοστη φορα!!!!
    αλλα μπορει οντως να ειναι η αντανακλαση που μας μπερδευει,.............αλλα αφου το αποτελεσμα ηταν τελειο,τελος καλο ολα καλα!!!

Ευχαριστώ Άρη

Όντως σε μπερδεύει η αντανάκλαση. Αν προσέξεις από πίσω, αυτό το μαύρο που βλέπεις απλωμένο πάνω στη ντουλάπα είναι ένα κομμάτι ματ μαύρης μεμβράνης που στερέωσα όπως όπως για να μη καθρεφτίζει η Ίδια η ντουλάπα [ΛΟΛ] πάνω στη πόρτα και μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Απλά σε κάποιο σημείο δεν είχει τεντώσει καλά -με χαρτοταινία τη στήριξα- και εκεί που κάνει τη κούρμπα σου κάνει σαν αντανάκλαση πάνω στη πόρτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pralinas Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω κατι φιλε μου?και εμενα εχει μια γρατζουνια,οχι τοσο βαθεια βεβαια.αυτο μπορει να επισκευαστει σε ενα καταστημα πχ meguiαrs που εχει στην θεσσαλονικη?και εχω και κατι μικρα μικρα σημαδακια μπροστα απο πετραδακια,ξερεις,μπορουν να μου το φτιαξουν αυτοι?αν ισουν θεσσαλονικη θα ερχομουν σε εσενα!!και τι κοστος εχει μια τετοια δουλεια πανω κατω.?

Δε βλέπω το λόγο να μη μπορεί ένας καλός μάστορας να το 'κατεβάσει' όπως πρέπει το σημείο της γρατζουνιάς και κατόπιν να του κάνει ένα καλό γυάλισμα. Δε ξέρω για το συγκεκριμένο επαγγελματία, αλλά τα πράγματα της Meguiars γενικά είναι πάρα πολύ καλά.

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

aristent (27-05-11)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ Άρη

Όντως σε μπερδεύει η αντανάκλαση. Αν προσέξεις από πίσω, αυτό το μαύρο που βλέπεις απλωμένο πάνω στη ντουλάπα είναι ένα κομμάτι ματ μαύρης μεμβράνης που στερέωσα όπως όπως για να μη καθρεφτίζει η Ίδια η ντουλάπα [ΛΟΛ] πάνω στη πόρτα και μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Απλά σε κάποιο σημείο δεν είχει τεντώσει καλά -με χαρτοταινία τη στήριξα- και εκεί που κάνει τη κούρμπα σου κάνει σαν αντανάκλαση πάνω στη πόρτα.

Δε βλέπω το λόγο να μη μπορεί ένας καλός μάστορας να το 'κατεβάσει' όπως πρέπει το σημείο της γρατζουνιάς και κατόπιν να του κάνει ένα καλό γυάλισμα. Δε ξέρω για το συγκεκριμένο επαγγελματία, αλλά τα πράγματα της Meguiars γενικά είναι πάρα πολύ καλά.
    μαλιστα.θα απευθυνθω λιπον στον εν λογο καταστημα για να παρω τιμη.ευχαριστω για την βοηθεια σου,και απο οτι βλεπω κανεις εκπλυκτικη δουλεια.οταν κατεβω αθηνα θα περασω και απο το μαγαζι να μου περιποιηθεις την μπουμπου μου,και να τα πουμε κιολας.
    η τρελα παει παντα με το πλαι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP