Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
εμένα ένα πράγμα μου την δίνει...μέσα στους αγανακτισμένους, πλέον υπάρχουν και άτομα
που μέχρι σήμερα βολεύονταν με την κατάσταση, μοίραζαν ψηφοδέλτια απο πόρτα σε πόρτα,
την έκαναν γαργάρα, έκαναν τα στραβά μάτια, ζούσαν εις βάρος άλλων με βολεμένη την
κ@λάρα τους πίσω απο ένα γραφείο για 5 ώρες δουλειά, χωρίς φόβο για το αν τους κουνήσει
κάποιος απο την θέση τους, με σίγουρη προαγωγή λόγο προυπηρεσίας, χωρίς να τους
καίγεται καρφί, για το τι κάνει ο διπλανός τους...σήμερα πολοί απ'αυτούς είναι στην πρώτη
γραμμή, κάνοντας έκλειση και στον υπόλοιπο κόσμο για διαμαρτυρία...δεν λέω. καλή είναι
η διαμαρτυρία, και πρεπει να γίνει, γιατί ο κόσμος πλέον είναι δυστηχισμένος απο όλη αυτή
την ιστορία που έχουν προκαλέσει τα κόμματα στην χώρα μας...αυτό που μου την δίνει όμως,
είναι αυτά τα άτομα τα οποία ενώ σήμερα διαμαρτύρονται, αν την επομένη καλόντουσαν για
να ψηφίσουν, πάλι πράσινο ή μπλέ ψηφοδέλτιο θα έριχναν...εγώ ένα θα πώ...το πόσο
γελοίοι είμαστε κατά πλειοψηφία, θα φανεί με το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών...
μέχρι τότε, δεν μπορώ να πω τπτ άλλο, εκτός απο το ότι πραγματικά παρακαλάω να κάνω
λάθος.
Θωμά και εγώ την ίδια απορία έχω και είμαι απο αυτούς που ψήφιζαν ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα , τουλάχιστον οικογενειακός (6 άτομα) δεν πρόκειται να ξαναματαδεί κανένας όχι ψήφο αλλά .............

Για να δούμε τι θα δούμε.