Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
και κατι ακομα....
επειδη εδω μεσα εχουμε ανθρωπους που εχουν οικογενειες και παιδια..θα ηθελα να τονισω την προσωπικη μου αποψη σε ενα τομεα..που τον εζησα σε μελη του κοινωνικου μου περιβαλλοντος...
θεωρω μεγιστο λαθος..πολλοι γονεις να στελνουν το παιδι απο 6 χρονων η αντε και πιο μετα στην εφηβεια..να μαθει πολεμικες τεχνες..το παιδι ακομα και μετα την εφηβεια δεν εχει διαμορφωσει πληρως το χαρακτηρα του..και με το να το στειλουμε να μαθει μια πολεμικη τεχνη, το παιδι αποκτα μια δυναμη που δεν μπορει να διαχειριστει..νοητικα τουλαχιστον..με αποτελεσμα το παιδι να αλλοιωνει τον χαρακτηρα του καθως υποβαλλεται σε "πραγματικη" βια..αυτο σε συνδυασμο με τα μμε που μονο αυτο προβαλλουν θα διαμορφωσουν ενα χαρακτηρα ο οποιος θα θεωρει φυσιολογικο να πλακωσει η να πλακωθει ετσι για πλακα...εν ολιγοις εννοω πρεπει πρωτα να εχεις καλλιεργηθει μεσα σου για να μπορεσεις να ελεγξεις την παραπανω δυναμη-τεχνικη μιας πολεμικης τεχνης...ακομα και τοτε ομως μπορεις να γινεις "τσαμπουκας"...οποτε μην τα περνουμε τοσο ελαφρα τα πραγματα...ποσο μαλλον οταν ειμαστε γονεις..δοξα το θεω..οπως ειπε και ο φιλος δρακουλας πιο πανω υπαρχουν ενα καρο αθληματα για το παιδι να εχει μια σωστη φυσικη κατασταση..
προσωπικο παραδειγμα ο ανιψιος μου...που πραγματι πηγε απο 6 χρονων παιδι σε μια σχολη..και οπου μια μερα που παιζαμε, μολις αισθανθηκε οτι δεν μπορουσε να παιξει μαζι μου, καθως ειμαι πολυ μεγαλυτερος σωματικα κατευθειαν πηγε να χρησιμοποιησει την τεχνη του!!!αρα πως αυτο το παιδι οταν φτασει στην εφηβεια θα μπορεσει να συνυπαρξει αρμονικα με τους γυρω του???
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP