Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: 318 TI COMPACT ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απλά έχω δεί σε άλλα αυτοκίνητα ότι όταν για παράδειγμα ανοίγεις την πρώτη η κατανάλωση ανεβαίνει κατά πολύ ενώ αντίθετα σε εμένα όχι δλδ με το ζόρι να πάει στο 12-13 λτρ (πολύ λίγο για σπάσιμο πρώτης) , και για τα χλμ για παράδειγμα χθές βάζοντας βενζίνη μου βγάζει ότι έχω 580 χλμ να διανύσω,έκανα μια απόσταση περίπου 150 χλμ και τα χλμ ειχαν πέσει στα 520 δεν μου φαίνεται και πολλύ λογικο αυτό...

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο reytr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά έχω δεί σε άλλα αυτοκίνητα ότι όταν για παράδειγμα ανοίγεις την πρώτη η κατανάλωση ανεβαίνει κατά πολύ ενώ αντίθετα σε εμένα όχι δλδ με το ζόρι να πάει στο 12-13 λτρ (πολύ λίγο για σπάσιμο πρώτης) , και για τα χλμ για παράδειγμα χθές βάζοντας βενζίνη μου βγάζει ότι έχω 580 χλμ να διανύσω,έκανα μια απόσταση περίπου 150 χλμ και τα χλμ ειχαν πέσει στα 520 δεν μου φαίνεται και πολλύ λογικο αυτό...
    ανταλλαζουμε???

Θα συμφωνησω με το φιλο m-power 01, κι εμενα αυτα που μας λες φιλε μου, μου ακουγονται φυσιολογικα! Απο τη στιγμη που θα κανεις reset το μετρητη καταναλωσης μετραει απο στιγμιαια καταναλωση, το πρωτο δευτερολεπτο, και οσο περναει η ωρα...συναθριζει και σου δινει μεσω ορο. Για αυτο αφου εχεις μηδενισει και γεμισεις την 1η, οπως λες βλεπεις αμεση αλλαγη ενω 5 λεπτα μετα βλεπεις μικρη αποκλιση στα νουμερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 24-05-11 στις 00:26

3. The Following User Says Thank You to stavr For This Useful Post:

reytr (24-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP