Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: BMW 330 E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    off-topic.
    Τι χταποδια και καταλυτες εχεις, Κωστα? Καυσαερια περνας? Απο θορυβο σε κοντρο-οδηγηση και ταξιδι τι γινεται?
    Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!
    Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?

Rides
    0

Προεπιλογή

καμια βοηθεια για μενα??????????

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?
    Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....
    Ναι Αθήνα είμαι.....

Rides
    0

Προεπιλογή !!

Ναι Αθήνα είμαι.....
    μιας και εχεις ε36 ξερεις αν το χταποδι απο μ3 ε36 μπαινει σε ε46 330 και αν θα δουλεψει σωστα????

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SCORPIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιας και εχεις ε36 ξερεις αν το χταποδι απο μ3 ε36 μπαινει σε ε46 330 και αν θα δουλεψει σωστα????
    γιατι θελεις να κανεις αλχιμιες???? Μ3 αν θελεις αλαξε μοτερ
    αν βαζεις parts απο ,Μ3 δουλεια δε θα κανεις.. rωτα τον mormon το κατεχει
    καλα το θεμα του 330! εχει αλαξει χταποδια cats πολυ πραμα

Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη ειμαι καινουριος στο furum και δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα,καμια βοηθεια για το mormon??η το βλεπει για να τον ρωτησω?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SCORPIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω e36 με μοτερ m54b30 και ψάχτηκα κι εγώ για χταπόδι από m3 e36 αλλά δεν το έκανα γιατί έχει άλλα μήκη και διατομές......και έτσι έβαλα superspint και καταλύτες hjs αλλά από μόνα τους χωρίς πρόγραμμα και εκκεντροφόρους μην περιμένεις απόδοση!

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω e36 με μοτερ m54b30 και ψάχτηκα κι εγώ για χταπόδι από m3 e36 αλλά δεν το έκανα γιατί έχει άλλα μήκη και διατομές......και έτσι έβαλα superspint και καταλύτες hjs αλλά από μόνα τους χωρίς πρόγραμμα και εκκεντροφόρους μην περιμένεις απόδοση!
    οποτε μου λες οτι δεν μπαινει!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP