Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 69

Θέμα: BMW 330 E46

Rides
    0

Προεπιλογή

οποτε ψαχνω για 3,38.....

Rides
    0

Προεπιλογή

κατι ακομα που εχω απορια!!!μου εχει πει καποιος οτι υπαρχει κατι που μειωνει το ηλεκτρογκαζο για καλυτερη αποκληση???και αν ναι γνωριζετε πως λεγετε και την τιμη του???????

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!
    Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?

Rides
    0

Προεπιλογή

καμια βοηθεια για μενα??????????

Rides
    0

Προεπιλογή

οκ δηλαδη τωρα????

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SCORPIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι ακομα που εχω απορια!!!μου εχει πει καποιος οτι υπαρχει κατι που μειωνει το ηλεκτρογκαζο για καλυτερη αποκληση???και αν ναι γνωριζετε πως λεγετε και την τιμη του???????
    Το "sprint booster" που φτιαχνει ο Boulekos ψαχνεις, καπου στα 200€ κανει και εχει μεγαλη διαφορα στην αποκριση.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?
    Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Για το χταπόδι η τιμή είναι αυτή που λες και για τους καταλύτες ψάξου να τους βρεις για 700 και τους δυο!!!!!!!! Απλά έκανε μου σπεσιαλ τιμή κολλητός μου και έτσι τους έβαλα αφού πρώτα έβαλα εκκεντροφόρους και πρόγραμμα και δεν είχα check! Αν βρεις εξατμισα και ασχοληθει με τους δικούς σου καταλύτες να τους κόψει και να τους βάλει κάτω στην μέση! Είναι 200αρηδες μεταλικοί κι ας μην το λένε κάποιοι.....
    Ναι Αθήνα είμαι.....

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απ΄όλα οσα εριξες πάνω, πότε κατάλαβες τη μεγαλύτερη διαφορά σε απόδοση?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο psilos2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ΄όλα οσα εριξες πάνω, πότε κατάλαβες τη μεγαλύτερη διαφορά σε απόδοση?
    Την διαφορα την καταλαβα μετα οταν εβαλα τις εξατμίσεις αλλα με την βοηθεια των εκκεντροφορων και του προγραμματος εγινε αλλο αμαξι. Δηλαδη με με τα εκκεντρα και το προγραμμα στην αρχη απλά κατι αλλαξε......αλλα μετα αλλου λεμε!!!!!!!!

11. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

psilos2010 (23-05-11)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP