Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Πόσα χρήματα πρέπει να βγάζει κανείς για να

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαγικη κουβεντα!!!
    Οπως λεει και ο αγαπητος μου φιλος ο samaro << οσο μεγαλωνω εμαθα να ειμαι ολο και λιγοτερο απολυτος..>
    Η ζωη κρυβει πολλες εκπληξεις,αλλες ευχαριστες και αλλες...
    ..
    Αμοιβαία τα αισθήματα Γιαννάκο !!!! Σ'ευχαριστώ !!

Rides
    0

Προεπιλογή

Eγω συμφωνω με τον φανη και ολους τους προαναλησαντες αλλα οπως ειπε και ο φανης ειναι δυο κατηγοριες η μια με το πλαστικο χρημα και τα λουσα και τα δηθεν και οι νοικοκυρεοι που ειτε ειναι στο δημοσιο ειτε δουλεουν εργοστασιο εβαλαν δανειο για 20 χρονια για να εχουν ενα τουβλο πανω απο το κεφαλι τους και με το μισθο τους να το πληρωναν αλλα τωρα ετσι οπως τους εχει κανει ο αλλος θα τους κοψει και το κολο σε λιγο για αυτο δεν βγαινουν οικονομικα αυτους δεν τους κατακρινω προσωπικα γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση. Τωρα η μοστρατζιδες και λοιποι με τα διακοποδανια και αλλες μλκς που εκαναν αυτη τα ηθελαν και τα επαθαν. Τωρα προσωπικα αμα εχω και παρω την αποφαση θα χαλασω τα δεδουλευμενα και τπτ παραπανω και θα λεω την εκανα την μλκ με την ταδε τουλ δεν χρωσταω σε κανενα θα δουλεψω παλι μεροκαματο και θα τα βγαλω. Αλλα αυτο δεν γινετε καθε Σ/Κ ! Γιατι εγω προσωπικα δεν ειμαι οτι φαμε οτι πιουμε και οτι........ προσπαθουμε να αφησουμε και κατι στην ακρη οσο μπορουμε ακομη και θα ερθει και το αμαξι και ολα αλλα με μετρο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP