δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λές νίκο, εκτός απο ένα σημείο...3.5 χρόνια εγώ έκανα το
σκατό μου παξιμάδι, χωρίς διακοπές, εξόδους, ψώνια, κτλ κτλ, και στο τέλος με συμπλήρωμα
8.000 πείγα και πείρα το αμάξι μου. το οποίο μάλιστα ήταν και ξεπερασμένη σειρά πλέον, γιατί
το 2007 είδη κυκλοφορούσαν τα πρώτα 92άρια...η ελίνα κόντευε να μου σπάσει το κεφάλι
όταν τέτοια εποχή με ρωτούσε αν θα κάναμε τπτ απο διακοπές. στο τέλος όταν το πείρα,
η πρώτη της κουβέντα ήταν πρώτα επιτέλους, και η δεύτερη καλορίζικο...τες πα...και για
να μην παρεξηγούμαστε, θα κάνω ρωτήσω κάτι...
έκανες ποτέ ζημιά στα μπουζούκια 3 - 4 χιλιάρικα που να τα περάσεις σε κάρτα???
πέρασες ποτέ απο βιτρίνα να σου γυαλίσει με κάτι το μάτι και να πείς δεν γ@μιέται???μπαίνω
μέσα και βάζω 12 άτοκες και πείρα το ρολόι - παπούτσι - ή οτιδήποτε άλλο???για τα δικά
σου γούστα άφησες ποτέ απλήρωτο κάποιον άλο άνθρωπο στον οποίο είχες υποχρέωση???
έβγαζες ποτέ τον μήνα 10 και ξόδευες 20 νομίζοντας πως είσαι ο πρώτος μάγκας επειδή
νόμιζες ότι ξετρύπωνες κρυφές ευκαιρείες απο τις τράπεζες???φουμάριαζες ποτέ τον κόσμο
στον οποίο είχες υποχρεώσεις, ξέροντας ότι στο τέλος του μήνα θα τον άφηνες ξεκρέμαστο
και μάλιστα να κοιτάξεις να του βγείς και απο πάνω???
δεν νομίζω...για όλα αυτά τα καρναβάλια μιλάμε, που εσύ δεν έχεις καμμία σχέση...τώρα αν
θα πρέπει να δικαιολογούμε όλους αυτούς τους τραχανάδες που δεν είχαν δεύτερο βρακί
και ξαφνικά θέλησαν να κάνουν την ζωή της μενεγάκη και του λάτσιου, λυπάμαι, αλλά εγώ
δεν το κάνω. γιατί κάτι τέτοια τσογλάνια μου έχουν φάει το σπίτι που δεν έχω, και ακόμα
μερικοί το παίζουν και λεζάντα.
ξέρω πως οι εποχές είναι δύσκολες, και πολύς κόσμος έχει βγεί εκτός προγράμματος. αλλά
δεν μπορώ να δικαιολογώ τους πάντες, λέγοντας πως για όλα φταίνε οι πολιτικοί, και εμείς
δεν φταίμε πουθενά...φταίμε και εμείς. έχουμε και δικό μας μερίδιο ευθύνης...εγώ φταίω στο
γεγονός ότι εμπιστευτικα περιουσίες στα λάθος άτομα...δεν θα κάτσω να πώ ά ρε μαμημένη
κρίση...θα πώ ας πρόσεχες που πουλούσες...αν δεν κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική, δεν
πρόκειτε ποτέ να αλλάξουμε...γιατί το πιο εύκολο πράγμα, είναι πάντα να λέμε πως εμείς
δεν φταίμε σε τπτ, και να βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω...