Μεταφέρω την επιχείρηση του πατέρα μου σε εμένα αυτή τη περίοδο οπότε κάνω την ίδια διαδικασία.
ΑΦΜ έχεις αφού έχεις και δίπλωμα. Πας επιμελητήριο και με περίπου 60 ευρώ γράφεσαι στις λίστες τους και ονομάζεις την επιχείρηση σου αφού είναι ατομική και όχι Ο.Ε.
Πάς στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ τώρα) και δίνεις 111.10 ευρώ για να κάνεις έναρξη επιχείρησης αφού δώσεις όλα σου τα στοιχεία και δηλώσεις τον χώρο σου.
Πας στην εφορία με τα 2 παραπάνω χαρτιά και κάνεις έναρξη επιχείρησης. Εκεί δίνεις και το ανάλογο ποσό (δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι γιατί είμαι σε αυτό το στάδιο). Σε κάποια φάση ανάλογα με την γραφειοκρατεία και το λάδωμα έρχονται και κάνουν αυτοψία στον χώρο σου, έστω και στο σπίτι σου αν δηλώσεις ΠΧ οτι επισκευάζεις PC. Εκεί θέλει πάλι λάδωμα γιατί όλο και κάτι λάθος θα βρούν.
Συννενοήσε με το λογιστήριο σου για να προσκομήσει στην εφορία τα βιβλία σου για θεώρηση, στην περίπτωση σου δελτίο αποστολής (για να τρυπηθεί), δελτίο αποστολής-τιμολόγιο (για να τρηπηθεί), δελτίο παροχής υπηρεσιών (για να τρηπηθεί) και τιμολόγιο ατρύπητο.
Πάς στο υπουργείο βιομηχανίας (για σένα δεν ξέρω αν πρέπει), σκάς το 200άρι για να σου βγάλουν άδεια λειτουργίας αν εκτελείς εργασίες στον χώρο σου και περιμένεις να σου στείλουν την περιβαλοντική για έλεγχο πυρόσβεσης και χώρων υγιεινής.
Αν κόβεις παροχής τότε φορολογήσαι με 50% του συνολικού τζίρου και 21 % ΦΠΑ. Αν δεν κόβεις παροχής τότε φορολογήσαι κλιμακωτά ανάλογα με τον τζίρο έως και 43%.
Καλή τύχη