Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 57

Θέμα: Νέοι γείτονες!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλως τα δεχτηκες Αρη μου,καλη γειτονια να εχεις και ας ειχε και lada ο γειτονας,αυτα τα γραφω γιατι ειμαι παθων.

Τι σου ειναι ομως οι γυναικες,πως ξερουν τον τροπο που θα σε κανουν να πεσεις κατω,σου πεταει ενα "ουου αγαπη μου ηρθε ο νεος γειτονας με Μ5" χωρις συναισθηματισμους και ταβλα ο Αρης.

Αρη νομιζω οτι αν διαχειριστεις σωστα το Μ5 του διπλανου θα εχεις πολλα ωφελη εκτος απο την βολτα που θα ΚΑΝΟΥΜΕ.

Θα βγεις ενα ωραιο πρωι που θα πλενει το αμαξι και θα του αρχισεις την κουβεντα για εναν φιλο σου που εχει αλλαξει τα φρενα του,τα αμορτισερ του τις αντιστρεπτικες του και οτι αλλο νομιζεις οτι κανει να μπει στο δικο σου το αμαξι.
    Βαλτον στην μπριζα τον ανθρωπο να αρχισει να φτιαχνει το αμαξι οπως πρεπει να εχεις και εσυ τα ανταλλακτικα σου και ασε τα υπολοιπα.

Α και κατι τελευταιο,πιασε τον πιτσιρικα που σε αποστομωσε και πες του τα ιδια για το αμαξι του φιλου σου,ειναι σιγουρο οτι αν δεν καταφερεις να "ψησεις" εσυ τον μπαμπα του να κανει καμμια βελτιωση θα το κανει ο μικρος.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Update:

Ο τύπος είναι τρελός χαβαλές, το δε Μ5 είναι ελληνικό του 2005 από κατάσχεση. Όταν άκουσα ότι το αγόρασε τον Μάρτη του 2009 (κουίζ: βρείτε ποιος μεγάλος έμπορος στα Β.Π. χρεωκόπησε τότε) σχεδόν όσο κι εγώ πέρυσι το 520, Α>προσπάθησα να κρύψω τα δάκρυά μου. Έχει 70.000 γνήσια km και σχεδόν Β>όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ αλλά δεν είναι και πολύ προσεγμένο/καλοσυντηρημένο. Του έχει βγάλει επίσης δίσκο-πλατώ-βολάν (3.000 ευρώ κόστος) ενώ το κυκλοφορεί αραιά και που γιατί του . Γ>Μου είπε μάλιστα πως όποτε θελήσω μπορώ να το πάρω βόλτα... Ακούς Πάνο? Στον επόμενο καφέ θα 'ρθω με Μ5 μωρή άρρωστη!

Το χειρότερο της χθεσινής βραδιάς είναι πως έπαιξα 'Είσαι πιο έξυπνος από ένα 6χρονο?' κι έχασα. Εν ολίγοις, με ρώτησε ο γιός του τι αυτοκίνητο έχω και όταν του απάντησα 'το μικρό αδερφάκι του δικού σας', μου είπε πως το Δ>Μ5 είναι 'ο μπαμπάς' (the daddy) και πως δεν έχει αδερφάκια... Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν ποταπό μίασμα, μην πω σαν αμοιβάδα. Μιλάμε πως έχουν ξεφύγει τα παιδιά σήμερα!

Όσο για το άλλο θέμα που έθιξαν ο Αλέξης και ο Άρης, εντάξει, καλό είναι αλλά δεν πρόκειται να κάθομαι να κάνω βάρη Ε>γυμνός στο υπόγειο μπροστά από το παράθυρο α λα Kevin Spacey...
    A....κακως....δεν ειναι LCI σαν το δικο σου......αν και γινεται το εξωτερικο λουκ ευκολα....

Β.αυτο ειναι μεγαλο ατου!!!

Γ.Ωραιος ο γειτονας!!!

Δ....δεν ειχε αδικο ο μικρος....θα εχει δει να "καταπινει"στο δρομο οχηματα και οχηματα!!!....ξερει πολυ καλα τι εχει ο μπαμπας του!!!!

Ε.....ωραια,μπορεις ομως να κανεις βαρη ντυμενος!!!!.....αστα Αρη δεν ειναι για μας οι κοιλιακοι σε ......"τευχη".....εμεις εχουμε ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ, ΠΕΤΡΙΝΟ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΓΕΜΑΤΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,......και αλλα πολλα,..... ΚΟΙΛΙΑΚΟ!!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....αστα Αρη δεν ειναι για μας οι κοιλιακοι σε ......"τευχη".....εμεις εχουμε ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ, ΠΕΤΡΙΝΟ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΓΕΜΑΤΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,......και αλλα πολλα,..... ΚΟΙΛΙΑΚΟ!!!!!
    Έτσι είναι Αρούλη! Εξάλλου, κάτω από τις μεγάλες πέτρες κρύβονται τα μεγάλα... φίδια.

4. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (16-05-11), Nino (16-05-11), Κωνσταντίνος (17-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτοι φιλε ειναι οι χειροτεροι γειτονες...

Αντε τωρα να πινεις τον καφε σου πριν φυγεις στη δουλεια,

και να ακους το μπουμπουνητο του Μ5 που φευγει και αυτο καθε πρωι...

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

S8N (16-05-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Update:

Ο τύπος είναι τρελός χαβαλές, το δε Μ5 είναι ελληνικό του 2005 από κατάσχεση. Όταν άκουσα ότι το αγόρασε τον Μάρτη του 2009 (κουίζ: βρείτε ποιος μεγάλος έμπορος στα Β.Π. χρεωκόπησε τότε) σχεδόν όσο κι εγώ πέρυσι το 520, προσπάθησα να κρύψω τα δάκρυά μου. Έχει 70.000 γνήσια km και σχεδόν όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ αλλά δεν είναι και πολύ προσεγμένο/καλοσυντηρημένο. Του έχει βγάλει επίσης δίσκο-πλατώ-βολάν (3.000 ευρώ κόστος) ενώ το κυκλοφορεί αραιά και που γιατί του καίει χαλαρά 22 l/100km. Μου είπε μάλιστα πως όποτε θελήσω μπορώ να το πάρω βόλτα... Ακούς Πάνο? Στον επόμενο καφέ θα 'ρθω με Μ5 μωρή άρρωστη!

Το χειρότερο της χθεσινής βραδιάς είναι πως έπαιξα 'Είσαι πιο έξυπνος από ένα 6χρονο?' κι έχασα. Εν ολίγοις, με ρώτησε ο γιός του τι αυτοκίνητο έχω και όταν του απάντησα 'το μικρό αδερφάκι του δικού σας', μου είπε πως το Μ5 είναι 'ο μπαμπάς' (the daddy) και πως δεν έχει αδερφάκια... Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν ποταπό μίασμα, μην πω σαν αμοιβάδα. Μιλάμε πως έχουν ξεφύγει τα παιδιά σήμερα!

Όσο για το άλλο θέμα που έθιξαν ο Αλέξης και ο Άρης, εντάξει, καλό είναι αλλά δεν πρόκειται να κάθομαι να κάνω βάρη γυμνός στο υπόγειο μπροστά από το παράθυρο α λα Kevin Spacey...
    Δισκο-πλατω-βολαν 3000 ευρω και μετα λετε οτι εχει ακριβα ανταλακτικα η ferrari....
    Εαν του καιει 22l/100 χλμ χαλαρα,να παει να το ελεγξει γιατι επρεπε χαλαρα να βλεπει 13-15l/100 χλμ....

Τον Κυριο Πανο .... μωρή άρρωστη!!!!
    Πανουλη εχεις δωσει δικαιωματα αγορι μου.....

8. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (16-05-11), PANOS-E60 (16-05-11), S8N (16-05-11)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Moυ θυμισες το κουμπαρο μου που ειχε παει εναν πελατη να δει αν χωραει το land cruiser στο παρκινγκ του στο Πανι της Βουλας ..κ οπως μπηκε στο υπογειο γκαραζ ειδε μια σιλουετα περιεργη κ τι ηταν?.....ΑSCARI......
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

10. The Following User Says Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

S8N (16-05-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

χααχαχαχααχαχαχ

Εισαι τρελος....Μ'αρεσε η περιγραφη!!!!!

12. The Following User Says Thank You to DionisisM5 For This Useful Post:

S8N (16-05-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δισκο-πλατω-βολαν 3000 ευρω και μετα λετε οτι εχει ακριβα ανταλακτικα η ferrari....
    Τον Κυριο Πανο .... μωρή άρρωστη!!!!
    Πανουλη εχεις δωσει δικαιωματα αγορι μου.....
    Αστονε Αλέξη μου το μπαγλαμά να σκάσει μύτη σε καφε με το Μ και αν δεν φύγει να πάει σπίτι του με ταξί να μη με λένε Πάνο ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 16-05-11 στις 17:54

14. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

alexm (16-05-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε τρελλέ αυτό το topic εννοούσες το πρωί που μιλήσαμε στο τηλέφωνο?
    Χα χα χα!! Δεν παίζεσαι ρε!!!
    Καλά σε βλέπω εσένα κανα βράδυ να ψάχνεις για γρύλους και να πας να του κλέψεις το μοτέρ!!!

Υ.Γ: Ξέρω που πουλάνε "παπαγαλάκια" για να σηκώσεις στον αέρα τον V10
    Ε και μην ξεχάσεις να με παρεις τηλέφωνο όταν θα περνάς τα Ferrari όπως ο κοινός γνωστός μας...!! χα χα

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Moυ θυμισες το κουμπαρο μου που ειχε παει εναν πελατη να δει αν χωραει το land cruiser στο παρκινγκ του στο Πανι της Βουλας ..κ οπως μπηκε στο υπογειο γκαραζ ειδε μια σιλουετα περιεργη κ τι ηταν?.....ΑSCARI......
    Το Πανι ειναι στον Αλιμο

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP