Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: WATER WETTER

Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον απλα και γρηγορα...το απεσταγμενο το δοκιμασα στην δουλεια μου
    και εχει σημειο βρασμου 94c...και στο pourpoin -4....
    στους -1 εκανε κρισταλους το νερο....
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????βιντεο του σταθη ο αμερικανος λεει σε καποια φαση οτι ολα τα αυτοκινητα που τρεχουν σε αγωνες δρομου και ντακστερ κλπ
    χρησιμοποιούν νερο στο ψυγειο τους με ειδiκα προσθετα(w.w)....
    exei και τεστ με το προσθετο σε συνδιασμο με το απεσταγμενο σε βαθμους C..
    ME ενδιαφερει το w.w γιατι εχω κανει μια παντεντα για το ζ3 οπου κλεβω παραφλου απο το ψυγειο και το παω στην τουρμπινα για να ψυχετε...
    και ετσι σαν αποτελεσμα μου δημιουργει φυσαλιδες μεσα στο κυκλωμα και θελω οσο μπορω να εξαλειψω αυτο το φαινομενο η να το περιορισω....γιαυτο και το w.w.....

Rides
    1

Προεπιλογή

μηπως λεω μηπως υπαρχει και μια πατεντα με ενα αυτοματο εξαεριστηρακι (οπως στα καλοριφερ στο σπιτι) ωστε να κανει μονο του εξαερωση οποτε να μην εχεις προβλημα?το μονο που ισως να θελει αν καποια διαστηματα λιγο συμπληρωμα paraflou κλπ!!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

παλιοτερα σε διχρονα αγωνιστικα μηχανακια που ειχα χρησιμοποιουσα σκετο απεσταγμενο νερο με καποια προσθετα που επαιρνα απο αυτους που εκαναν πρωταθλητισμο.
    δεν θυμαμαι μαρκες.

το σιγουρο ειναι οτι με απεσταγμενο νερο σκετο επεφτε αρκετα η θερμοκρασια λειτουργιας...
    αυτο για το καλοκαιρι.

το χειμωνα σε συνθηκες δρομου, με σκετο νερο δεν ανεβαζε καν θερμοκρασια στα νορμαλ επιπεδα.
    οποτε εβαζα 50% απεσταγμενο νερο και 50% αντιψυκτικο fiat. τοτε ηταν το καλυτερο.

συμφωνα λοιπον με την εμπειρια μου, στην περιπτωση σου θα εβαζα σκετο μερο με water wetter.

αλλα επειδη αυτο που λεω δεν το εχω δοκιμασει σε κατι παρομοιο με το δικο σου μοτερ, ρωτησε το μηχανικο σου για μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη.

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

z3outofmind (23-06-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

επαναφερω το θρεντακι μηπως οι ειδημονες εχουν καταληξει σε μια πιο εμπεριστατωμενη απαντηση,μιας κ τωρα με το σμαρτακι θα εχω σιγουρα προβληματα αυξησης θερμοκρασιας!

σαφως οσοι εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα χουν δει την θερμοκρασια να εκτοξευεται...περαν εμου ομως σαφως κ αλλοι εδω μεσα με δυνατα αυτοκινητα κ οχι σμαρτακια...χεχε,θα θελαν νομιζω να χουν μια πιο σαφη απαντηση...

τι βαζουμε λοιπον παιδια?
    τι προτεινετε καλυτερο για να προστατευσουμε τον οποιο κινητηρα απο τις υψηλες θερμοκρασιες του καυτου καλοκαιριου μας εδω στο Ελλαντα?

θενκς εκ των προτερων!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    επαναφερω το θρεντακι μηπως οι ειδημονες εχουν καταληξει σε μια πιο εμπεριστατωμενη απαντηση,μιας κ τωρα με το σμαρτακι θα εχω σιγουρα προβληματα αυξησης θερμοκρασιας!

σαφως οσοι εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα χουν δει την θερμοκρασια να εκτοξευεται...περαν εμου ομως σαφως κ αλλοι εδω μεσα με δυνατα αυτοκινητα κ οχι σμαρτακια...χεχε,θα θελαν νομιζω να χουν μια πιο σαφη απαντηση...

τι βαζουμε λοιπον παιδια?
    τι προτεινετε καλυτερο για να προστατευσουμε τον οποιο κινητηρα απο τις υψηλες θερμοκρασιες του καυτου καλοκαιριου μας εδω στο Ελλαντα?

θενκς εκ των προτερων!
    Εγω φιλε λεω να δοκιμασω αυτο>https://www.trade-wind.gr/index.php?...mid=57&lang=el
    Αλλα να σου πω την μαυρη μου αληθεια το w.w το δοκιμασα οπως ακριβως το προτεινουν και δεν ειδα διαφορες απο το valeo PROTECTIV 112!!!
    το καλοκαιρακι στο ελλαντα ειναι θερμο....

7. The Following 2 Users Say Thank You to z3outofmind For This Useful Post:

Panos 316T (16-05-11), Vasilis (15-05-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω φιλε λεω να δοκιμασω αυτο>https://www.trade-wind.gr/index.php?...mid=57&lang=el
    Αλλα να σου πω την μαυρη μου αληθεια το w.w το δοκιμασα οπως ακριβως το προτεινουν και δεν ειδα διαφορες απο το valeo PROTECTIV 112!!!
    το καλοκαιρακι στο ελλαντα ειναι θερμο....

9. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

z3outofmind (16-05-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP